Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Carlos Zambrano'dan Galatasaray taraftarına mesaj

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 06/06/2015 - 11:57 GMT+3

Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Carlos Zambrano, Twitter'dan Galatasaray taraftarlarına mesaj gönderdi.

Carlos Zambrano of Eintracht Frankfurt

Görsel kaynağı: AFP

Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda sezonu zaferle tamamlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları da başlamış durumda.
Savunmaya takviye doğrultusunda ismi Galatasarayla anılan oyunculardan birisi de Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'un Perulu stoperi Carlos Zambrano'ydu. Zambrano, bugün Galatasaray iddiaları hakkında bir açıklama yaptı.
İngilizce ve İspanyolca bir metni takipçileri ile paylaşan Zambrano, Galatasaray'a önemli mesajlar verdi. "Bütün Galatasaray taraftarlarına destekleri için teşekkür ederim. Tüm mesajlarınızı okumaya çalışıyorum. Ama şu anda milli takıma odaklanmış durumdayım. Pozitif enerjiniz için teşekkür ederim. Belki ilerde görüşebiliriz." şeklinde tercüme edilebilinecek metni paylaşan Zambrano, adeta Galatasaray taraftarına "Beni bekleyin" mesajını verdi.
Frankfurt ile olan sözleşmesi sona eren Zambrano henüz kontrat imzalamadı. 24 yaşındaki oyuncu stoper mevkisinde oynuyor ve 1.85 boyunda. Öne çıkan özellikleri ise mücadeleci, hırslı ve top çalmadaki becerileri. Bu yönleri ile Brezilyalı sopter Thiago Silva'ya benzetilen bir isim.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam