Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Cenk Gönen: Eğer şampiyon olursak...

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 18/11/2014 - 22:29 GMT+2

Beşiktaş'ın file bekçileirnden Cenk Gönen, hedefleri ile ilgili özel açıklamalarda bulundu.

Cenk Gönen - Beşiktaş

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Beşiktaş'ın milli file bekçisi Cenk Gönen, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nden ekrana gelen Haftanın Konuğu programında BJK TV Haber Müdürü Ufuk Kaan Karacan'ın sorularını yanıtladı.
Cenk Gönen'in açıklamalarından satırbaşları şöyle:
"Takım sporlarında istikrar önemlidir başarıya ulaşmak için. Uzun süredir birlikte olan bir oyuncu grubumuz var. Devamlılığımız ve takım disiplimimiz artıyor, bu da sonuçlara yansıyor. İnanıyorum ki her şey daha da güzel olacak."
'Şampiyon olup tarihe geçmek istiyoruz'
"Rakiplerimizle eşit şartlarda yarışmıyoruz. Taraftarlarımızı ve camiamızı mutlu etmeye çabalıyoruz. Görevimiz her koşulda en iyi performansı göstermek. Şampiyonluğu arzuluyoruz. Tüm çabalarımız bu yönde. Evimiz olmadan şampiyon olursak adımızı tarihe altın harflerle yazdırmış olacağız. Bunun farkındayız."
'Beşiktaş'ın futbolcusu her türlü şarta kendini hazırlamalı'
"Kişisel mental antrenörüm var. Onunla yedek kalmam konusunda konuşuyoruz. Bana büyük fayda sağlıyor. Yedek kalmak elimde olmayan bir durum. Sakat değilim, antrenmanlarda çok çalışıyorum. Görev verildiğinde iyi oynamak için hazırım. Beşiktaş'ın futbolcusu her duruma kendisini hazır tutmayı bilmeli."
"Özgüvenin fazlası zararlıdır. Yeteneklerimin farkındayım. Tecrübe kazandığımı düşünüyorum. Özel hayatıma dikkat ediyorum."
'Futbolda karakter çok önemli'
"Yaş olarak birbirine yakın bir grubuz. Tüm oyuncular takım bilincine sahipler. Arkadaşlarımızın egoları yok. Bu birlikteliği yakalamak kolay değil. Futbolda karakter çok önemli. Takım olarak düşünmek önemli."
"Slaven Bilic'in iletişimi çok iyi. Toplu halde ya da tek tek oyuncularla çok iyi anlaşıyor."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam