Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Cenk Gönen'in göğüs kasında yırtık tespit edildi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 29/11/2014 - 15:31 GMT+2

Beşiktaş'ta göğüs kafesinde 2. derceden yırtık tespit edilen Cenk Gönen antrenmana katılmadı.

Beşiktaş kalecisi Cenk Gönen Yavru Kartal Dergisi'ne açıklamlarda bulundu

Görsel kaynağı: Eurosport

Beşiktaş, Karabükspor maçının hazırlıklarına devam ederken göğüs kasında 2. derece yırtık tespit edilen Cenk Gönen çalışmada yer almadı.
Tolga'nın sakatlanmasının ardından kaleyi devralan ve başarılı performansıyla güven veren kaleci Cenk Gönen'in sakatlığı Beşiktaş'ın Twitter adresinden duyrulurken, sakatlığın ciddiyeti ya da deneyimli kalecinin Karabükspor maçında oynayıp oynayamacağı hakkında açıklama yapılmadı.
Karabükspor maçında tam iyileşmemesine rağmen karşın kaleyi Tolga devralabilir. Eğer Tolga maça çıkamaz ve Cenk'ten de olumsuz rapor gelirse 1993 doğumlu Emre Metin'in Beşiktaş'ın kalesini koruması bekleniyor.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen idmanda siyah-beyazlı oyuncular, kondisyon ve taktik çalıştı. Takım halinde koşuyla antrenmana başlayan oyuncular, pas, göğüs kontrol, kafa pası ve şut çalışmaları üzerinde durdu.
İki grup halinde yapılan koordinasyon ve takım uyumu çalışması sonrası yarım sahada maç ve ayak tenisi çalışması değişmeli olarak yapılırken, idman, şut çalışması ile sona erdi.
Antrenmana Cenk Gönen'in yanı sıra sakatlığı süren Uğur Boral katılmadı. Tomas Sivok ise Tolga Zengin gibi bireysel çalışmalarına devam etti.
Beşiktaş, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını yarın sabah gerçekleştireceği idmanla tamamlayacak. Siyah-beyazlılar, çalışmanın ardından kara yoluyla Karabük'e gidecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam