Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

DETAY HABER | Abdullah Avcı ile Tayfun Korkut güçlü rakiplerini 'alt etti'

Eurosport Türkiye

Güncellendi 27/10/2014 - 11:42 GMT+2

A Milli Takım’da beraber çalışan Abdullah Avcı ile yardımcısı Tayfun Korkut, geride kalan hafta sonunda karşılaştığı ekipleri ‘alt etti.’

Abdullah Avcı-Tayfun Korkut

Görsel kaynağı: AA

Süper Lig’de İstanbul Başakşehir, Galatasaray’ı evinde 4-0 yenerken, Almanya Ligi’nde Tayfun Korkut’un çalıştırdığı Hannover 96, Borussia Dortmund’u deplasmanda 1-0 ile geçti.
Peki bu iki maçın birbiriyle bağlantısı ne? Cevabı basit: Abdullah Avcı ile Tayfun Korkut...
Genç teknik adam Abdullah Avcı, A Milli Takım’ın başındayken yardımcısı ise Tayfun Korkut’tu. O süre zarfında Avcı, yardımcısı Korkut’u öven birçok sözler sarf etmişti. 2013’te ise Avcı’nın Türkiye macerası bitince Tayfun Korkut da Hannover’in yolunu tuttu.
Geçen sene Korkut göreve gelmeden kümede kalma mücadelesi veren Hannover, sezonu 12. sırada tamamladı. Bu sezon ise dokuz haftası geride kalan Bundesliga’da 13 puanla yedinci sırada.
İlginç bağlantı
Süper Lig’in yedinci haftasında Galatasaray, Abdullah Avcı’nın ekibi Başakşehir’den dört yedi. Sarı-kırmızılı ekip, çok değil daha beş gün önce Borussia Dortmund’a da aynı skorla boyun eğdi. Galatasaray’ı rahat yenen Borussia Dortmund ise bu hafta evinde Tayfun Korkut’un takımı Hannover 96’ya 1-0 yenildi.
Özetle, Abdullah Avcı ile Tayfun Korkut’un haftası geride kaldı... Bakalım gelecek maçlarda neler yapacaklar?
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam