DETAY HABER | Beşiktaş'ın yıldızı Olcay Şahan'dan aynı senaryo

Beşiktaş’ın yıldızı Olcay Şahan, geçen sezon Trabzonspor maçında yaptığı takipçiliği dünkü maçta da tekrarladı.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Geldiği günden bu yana üzerine koyarak futbolunu geliştiren Beşiktaş’ın 10 numarası Olcay Şahan, Süper Lig’in 12. haftasındaki Trabzonspor maçında müthiş bir takipçilikle takımının attığı ikinci golü adeta yoktan var etti.
Müsabakanın 21. dakikasında Avraam Papadopulos’tan topu çalan Olcay Şahan, yaptığı asistle Demba Ba’nın golünü hazırladı. Bu pozisyon akıllara geçen sezonki Beşiktaş-Trabzonspor maçını getirdi.
Aynı senaryo!2013-14 Süper Lig’in ilk haftasında Beşiktaş, Trabzonspor’u Olimpiyat Stadı’nda konuk etmişti. 75’te Olcay, bordo-mavili ağları sarsarken, 80’de genç kanat oyuncusu bir kez daha sahne almıştı. Zeki Yavru’nun aynı Papadopulos gibi saklamak istediği topu Olcay Şahan çalmış, ardından verdiği pası da Gökhan Töre gole çevirmişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam