Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Diego Ribas'ın performansı Emenike'yi bile gölgede bıraktı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 16/04/2015 - 08:13 GMT+3

Süper Lig'de geride kalan 26 haftada 12 kez ilk 11'de sahaya çıkan Diego Ribas toplam 990 dakika oynadı. Sadece 3 asist yaptı. 745 dakika forma bulan Alper ise 2 gol 3 asistle Brezilyalı'ya fark attı

Emmanuel Emenike (r) and Diego Ribas PUB NOT IN TUR

Görsel kaynağı: Imago

Parasını alamadığı için Fenerbahçe'yi TFF'ye şikayet eden Diego Ribas bu davranışıyla son dönemin en problemli ismi Emenike'yi gölgede bıraktı ve gündemin ilk sırasına oturdu... Yaşanan şikayet olayının ardından önceki gün Başkan Aziz Yıldırım'la bir görüşme yapan ve "Benim derdim para değil. Hiçbir zaman da olmadı. Sadece daha fazla oynamak istiyorum" diyen Brezilyalı yıldız, "Yeteri kadar forma şansı bulamadığım için faydalı olamıyorum" sözleriyle de bir bakıma topu Teknik Direktör İsmail Kartal'a attı.
DİEGO BAL YAPMAYAN ARI MİSALİ
Tecrübeli futbolcu, oynayamamaktan şikayet ederken, rakamlar onu haksız çıkardı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 26 haftası geride kalan ligde Diego'ya 12 kez ilk 11'de görev verdi. Brezilyalı yıldız, toplam 990 dakika oynadı. Diego, bu süreçte hiç gol atamazken, sadece 3 asist yaparak oldukça kötü bir performans sergiledi. Diego'nun mevkiinde görev yapan ancak 745 dakikayla Brezilyalı'dan daha az süre alan Alper Potuk 2 gol 3 asistlik katkıyla yıldız ismi geride bıraktı. Üstelik Alper F.Bahçe'de yıllık ücret bazında neredeyse Diego'nun dörtte biri fiyatına oynuyor.
"GİTMEK İSTİYORUM"
Diego Ribas önceki gün Instagram hesabından "Başkanla konuştuk sorunları çözdük. Gitmek istemiyorum" diye açıklama yapsada işin aslının öyle olmadığı ortaya çıktı. Önceki gün menajeri ve avukatıyla birlikte yönetim kurulu toplantısına katılan Brezilyalı'nın, "Türkiye'ye uyum sağlayamadım. Takım arkadaşlarımla bir bağ oluşturamadım. Aldığım paranın hakkını veremiyorum ve gitmek istiyorum" dediği öğrenildi. Yönetim kararını 1 hafta içinde ileteceğini söyledi.
Sabah
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam