Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Dilmen: Bileti hemen kesilmeli

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 19/10/2014 - 10:12 GMT+3

Bruno Alves'in Dzemaili'ye yaptığı 'gaddarca' harekete en büyük tepkiyi NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen gösterdi.

Rıdvan Dilmen

Görsel kaynağı: Eurosport

"Statta 35 bin G.Saraylı'nın yapmayacağını bir F.Bahçeli yaptı. Bruno Alves'in niyeti direkt adama basmak... Dolayısıyla sarı-lacivertlilerin bu kadar duygusal olmadan gerekeni yapması lazım."
Dev derbinin 53. dakikasında Dzemaili'nin sırtına tekme atarak kırmızı kart gören Bruno Alves dün akşam TV programlarının da tartışma konusu oldu. Portekizli stopere en büyük tepkiyi NTVSpor'daki %100 Futbol programının yorumcusu Rıdvan Dilmen gösterdi. Dilmen şunları söyledi:
"STATTA 35 bin G.Saraylı'nın yapmayacağını bir F.Bahçeli yaptı. Alves'in bir konsantrasyonu ve hırsı var. Bunu zaman zaman görebiliyoruz, ama böylesine kritik bir müsabakada oyunun kontrolü senin elinde giderken, böyle bir hareket yapmak kulübüne yaptığın en büyük saygısızlıktır. Bundan daha büyük bir saygısızlık olmaz.
'BÜYÜK SAYGISIZLIK'
Geçtiğimiz haftalarda Bekir’i tartışmıştık, niyeti neydi diye... Burada Alves’in niyeti direkt adama basmak... Dolayısıyla F.Bahçe Kulübü'nün bazen bu kadar duygusal olmayarak, biletini kesmesi gerekiyor. Hiç uğraşmayacaksın. Bir maçta kaybettiğin için söylemiyorum. Ama bu şekilde takımını yalnız bırakmak büyük bir saygısızlıktır."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam