Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Egemen Korkmaz'ın başarısının sırrı belli oldu

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 20/02/2015 - 08:13 GMT+2

Fenerbahçe son 9 haftada Egemen Korkmaz’ın ilk 11’deki yerini almasıyla birlikte müthiş bir istikrar yakaladı ve kalesini gole kapadı.

Egemen Korkmaz

Görsel kaynağı: Eurosport

Fenerbahçe bu sürede kalesinde sadece iki gol görürken, Egemen’in varlığı, bu performansta herkese göre en önemli faktör... Peki sessiz sedasız işini yapan tecrübeli oyuncunun sırrı ne? İşte İsmail Kartal’ın “savunmadaki kale” dediği Egemen’in bilinmeyenleri...
İşine son derece saygılı olan Egemen, o hafta oynanacak olan takımın forvetlerinin videolarını izliyor ve buna uygun çalışıyor.
100’E YAKIN ÖZEL İMAL TESPİHİ VAR
EŞİ Ezgi hanım, çocukları Ezginaz ve Ege ile birlikte çok düzenli bir yaşama sahip oaln Egemen’in eşi uyku saatinden yiyeceği yemeklere kadar her şeyin sağlıklı olması için çabalıyor.
Takım arkadaşlarının zaman zaman “Gladyatör” zaman zaman da “Spartalı” lakabıyla seslendiği başarılı oyuncu çocuklarıyla zaman geçirmeyi seviyor ve dışarı çıkmaktan hiç hoşlanmıyor.
picture

Egemen Korkmaz

Görsel kaynağı: Eurosport

Kartal’dan takım arkadaşı olan ve ailece görüştüğü Volkan Demirel ile birlikte o dönemdeki F.Bahçe hayallerine kavuştuğu için çok mutlu. Egemen’in hayattaki en büyük tutkusu tespihler. 100’e yakın özel imal tesbihi var.
POLİTİKAYI SEVMİYOR AMA...
Tam bir kitap tutkunu olan Egemen, politikayı hiç sevmese de güncel politik gelişmelerini anlatan kitapları da okuyor. Eşi ve çocukları ile birlikte tüm Avrupa’yı ve ABD’yi gezip çeşitli kültürleri tanıyan milli oyuncu dışarıda çok sessiz olsa da arkadaşları arasında son derece şen şakrak.
Deniz tutkusu Trabzon’da oynarken başlayan Egemen, kendi elleriyle balık yemekleri yapıp arkadaşlarını ağırlıyor.
Çok iyi İngilizce konuştuğu için yabancı takım arkadaşları ile iyi anlaşıyor.
Hürriyet
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam