Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Emenike'ye özel terapi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 28/09/2014 - 08:50 GMT+3

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Akhisar’a gitmeden Nijeryalı oyuncu ile bir toplantı yaptı, “Futbolda herşey günlük. Senin bir gole ihtiyacın var. Bunu atarsın her şey unutulur. Kafan sadece sahada olsun” ifadelerini kullandı.

Emenike & İsmail Kartal

Görsel kaynağı: Eurosport

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Akhisar Belediyespor maçı öncesi Emmanuel Emenike ile özel bir görüşme yaptı.
Gaziantepspor maçında taraftarla girdiği diyaloğun ardından morali bir hayli bozulan Nijeryalı futbolcusu ile sürekli yakından ilgilenen sarı-lacivertli ekibin hocası, Akhisar yolculuğu öncesi, “Futbolda herşey günlük. Senin bir gole ihtiyacın var. Bunu atarsan herşey unutulur ve geride kalır. Bu tip durumlar futbolda her zaman yaşanır. Kafan sadece sahada olsun. Tamamen maça odaklan” diyerek Emenike’yi motive etmeye çalıştı.
Son maçta yaşananların ardından Emenike’yi kaybetmekten çekinen Kartal’ın bugünkü karşılaşmada futbolcusuna güvendiğini göstermek istediği, bu yüzden de ilk 11’de sahaya süreceği belirtildi.
Kadro değişmeyecek
Kartal, özellikle Nijeryalı yıldızın fiziki gücünden faydalanmayı planlıyor. Tecrübeli hoca özellikle defans arkasına atılan toplarda Emenike’nin takıma büyük katkı sağladığını düşünüyor.
Teknik Direktör Kartal, zorunlu değişikliklerin dışında bugün sahaya yine son maçtaki kadroyu çıkaracak. Bundaki amacın ise futbolcuların birbirine alışması ve sistemin oturması olduğu bildirildi.
Kaynak: Milliyet
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam