Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Emre Belözoğlu: Beşiktaş maçından galibiyetle ayrılmamız gerekiyor

TarafındanAA

Yayınlandı 19/03/2015 - 17:32 GMT+2

Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu, Beşiktaş karşısında kazanıp çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Emre Belözoğlu

Görsel kaynağı: AA

Emre, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Galatasaray galibiyetinin ardından kendilerine hiç yakışmayacak bir oyunla Gençlerbirliği'ne yenildiklerini hatırlatarak, "Ligde 10 tane maç kaldı ve bu 10 karşılaşmanın başlangıcı olarak da Beşiktaş maçındaki galibiyet bizim için mükemmel olur" ifadesini kullandı.
Beşiktaş maçının önemine değinen Emre, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
Son 10 haftalık periyotta iyi bir başlangıç yapmak ve iyi bir hava yakalamak istiyorsak, Beşiktaş derbisi tam bize göre bir maç. Tekrar motive olmamız, tekrar bu ligin en iyi takımı olduğumuzu göstermemiz adına çok önemli bir maç. Kolay bir maç olmayacak, sonuçta bir derbi ve Beşiktaş çok iyi bir takım. Çok maç oynuyorlar ve birbirlerini iyi tanıyan oyuncuları var. Bu 10 haftalık periyodun mükemmel bir başlangıcı olsun istiyorsak, Beşiktaş maçıyla bu başlangıcı yapmamız gerekiyor.
Emre, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda en büyük destekçilerinin, rakip tarafın ise en büyük korkusunun sarı-lacivertli taraftarlar olduğunu vurguladı. Emre, "Bunu en son Galatasaray maçında herkese gösterdik. Onların bize vereceği destekle, kendi sahamızda her takımı yeneriz. Yeter ki 90 dakika boyunca bizim yanımızda olsunlar" değerlendirmesini yaptı.
Kahvaltıda bir araya geldiler
Fenerbahçeli futbolcular ve idari kadro, derbi öncesinde Rumelihisarı'ndaki bir restoranda kahvaltıda bir araya geldi.
Emre'nin sabah mesaj atarak, takım arkadaşlarından programı olmayanları kahvaltıya davet ettiği bildirildi. 
Takım kaptanı Emre Belözoğlu, kahvaltıyla ilgili, "Sabah biraz geç haber verdik. İşi olmayan arkadaşlar buyursunlar gelsinler, hep beraber olalım, idmandan önce kahvaltı yapalım diye. Sağolsunlar, müsait olan tüm arkadaşlarımız geldiler. Hep beraber güzel bir kahvaltı yaptık. İstanbul Boğazı'nın güzel görüntüsünün altında, maç öncesi moral depolamış olduk" ifadelerini kullandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam