Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Erciyesspor - Trabzonspor | ÖN BAKIŞ - MAÇ ÖZETİ - CANLI ANLATIM - ANALİZ - KADROLAR - CANLI İZLE

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 31/08/2014 - 16:57 GMT+3

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Trabzonspor ile Kayseri Erciyesspor karşı karşıya geliyor. Maç öncesi bilinmesi gerekenler, maçın geniş özeti, muhtemel kadrolar, maç öncesi analizler ve karşılaşmanın canlı anlatım heyecanı Eurosport.com Türkiye'de.

Trabzonspor deplasmanda Kayseri Erciyesspor'u 5-0 mağlup etti

Görsel kaynağı: Eurosport

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de bugün deplasmanda konuk olacağı Kayseri Erciyesspor ile lig tarihinde 7'nci kez karşılaşacak.
İki takım arasında yapılan 6 maçın 4'ünü Trabzonspor, 1'ini ise Kayseri Erciyesspor kazandı. Bir karşılaşmada da taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.
Takımlar arasında 2005-2006 sezonunda Hüseyin Avni Aker Stadında oynanan ilk karşılaşma, golsüz eşitlikle sona erdi. Kayseri Erciyesspor, ligin ikinci yarısında sahasında konuk ettiği Trabzonspor'u 1-0 mağlup ederek rakibi karşısındaki tek galibiyetini aldı.
2006-2007 sezonunda Trabzonspor, Kayseri Erciyesspor'u sahasında 3-1, deplasmanda ise 1-0 yenmeyi başardı. Bordo-mavililer, geçen sezon ligin ilk yarısında sahasında 3-1, deplasmanda da 5-0'lık sonuçla galip gelmekte zorlanmadı.
Trabzonspor, 12 gol atarken kalesinde 3 gol gördü.
EUROSPORT CANLI YAYIN
Karşılaşma ne zaman?
Maç: Kayseri Erciyesspor-Trabzonspor
Tarih: 31.08.2014
Saat: 18:30
Stat: Kadir Has Stadyumu
Hakem: Ali Palabıyık
Yayın: Lig TV
Trabzonspor ile Kayseri Erciyesspor yedinci kez karşılaşacak
İddaa Oranları
Kayseri Erciyesspor: 2.30
Beraberlik: 3.20
Trabzonspor: 2.20
Muhtemel 11'ler
KAYSERİ ERCİYESSPOR: Gökhan, Cenk Ahmet, Mangane, John Boye, Anıl, Cem Can, Manjek, Murat Yıldırım, İlhan, Necati, Zoua
TRABZONSPOR: Onur, İshak, Mustafa, Belkalem, Salih, Medjani, Musa Nizam, Constant, Fatih Atik, Yusuf, Deniz Yılmaz.
Trabzonspor kafilesi Kayseri'ye gitti
Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Kayseri Erciyesspor'a konuk olacak Trabzonspor, 6 eksikle Kayseri'ye gitti. Türk Hava Yolları'na ait özel uçakla Kayseri'ye hareket eden Trabzonspor kafilesinde, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rostov ile oynanan maçta arka adalelerinde çekme olan Cardozo ve Aykut Demir yer almadı. Bu oyuncuların yanı sıra sakatlıkları devam eden Bosingwa, Bourceanu ve Özer Hurmacı ile geçen sezondan kart cezası bulunan Sefa Yılmaz da yarınki maçta forma giyemeyecek.
Kayseri Erciyesspor Trabzonspor maçı öncesi tribünler
Gribal enfeksiyon geçirdiği için Rostov karşısında forma giyemeyen Gineli oyuncu Kevin Constant, 22 kişilik kadroya dahil edildi. Werder Bremen'den transfer edilen Mehmet Ekici de kafilede yer aldı. Trabzonsporlu futbolcular ve teknik heyet, kendileriyle Kayseri'ye giden 21 Yaş Altı takımındaki sporculara ve teknik heyete, Kayseri'de oynayacakları maç öncesi havalimanında başarı diledi.
30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
Trabzonspor teknik heyeti ve futbolcular, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Türk bayrağıyla fotoğraf çektirdi. Kulübün sitesinden yayımlanan mesajda, "Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz" ifadesine yer verildi.
Trabzonsporlu futbolcu Barış Memiş Kayseri Erciyesspor'a transfer oldu
Bordo-mavili kulübün, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Barış Memiş'İn Kayseri Erciyes Spor Kulübü'ne transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre kulübümüze sözleşme fesih bedeli olarak 708 bin lira ödeme yapılacaktır. Barış Memiş'in Kayseri Erciyes Spor Kulübü tarafından sözleşmesi süresinde satılması halinde kulübümüz satıştan yüzde 30 pay alacaktır" ifadelerine yer verildi. Açıklamada, Kayseri Erciyesspor'un profesyonel futbolcusu Ramazan Övüç'ün de bedelsiz olarak Trabzonspor'a transfer edileceği kaydedildi.
Maç hakkında kısa kısa notlar
  • Kayseri Erciyesspor ligde oynadığı son sekiz iç saha maçında sadece bir mağlubiyet aldı (4G, 3B).
  • Trabzonspor, üst üste dört deplasman maçını kaybettikten sonra dış sahadaki son dokuz maçında yenilgi yüzü görmedi (3G, 6B).
  • Trabzonspor’da geçen sezon takımın en golcü ismi (13 gol) olan Paulo Henrique, bu yıl Shangai Greenland’de forma giyiyor.
  • Son altı lig maçında sadece iki gol atabilen Kayseri Erciyessporlu Edinho, ondan önceki dokuz maçında dokuz gol kaydetmişti.
  • Süper Lig’in 2013/14 sezonunda en çok kırmızı kart gören isim, Kayseri Erciyesspor’un golcüsü Björn Vleminckx olmuştu (3 kez).
  • Kayseri Erciyesspor’da geçen sezon ligde 34 maçın tamamında forma giyen tek isim Cem Can oldu.
  • Trabzonspor, Kayseri Erciyesspor’la oynadığı son dört lig maçını kazandı.
  • Bordo Mavili takım, son olarak Kadir Has Stadı’nda konuk olduğu Erciyes’i 5-0’la devirmiş, Yusuf Erdoğan o karşılaşmada iki gol bulmuştu.
  • Trabzonspor’un yeni transferi Oscar Cardozo, Portekiz Ligi’nde forma giydiği yedi sezonda ilk kez geçen sezonu 10+ golün altında tamamladı.
  • Kayseri Erciyesspor geçen sezon 27 golle kendi sahasında en çok gol yiyen takım oldu.
  • Mehmet Ekici, Nürnberg forması giydiği ilk Bundesliga sezonunda 32 maçta dokuz asist yaparken, Weder Bremen’de bu sayı 41 maçta ikiye düştü.
  • Mehmet Ekici, Werder Bremen forması giydiği dönem boyunca iki maç üst üste 90 dakika sahada kalamadı.
  • Kevin Constant Serie A’daki son sezonunda 102 topu geri kaptı. Milan savunma hattında bu sayıyı aşabilen tek isim 104 geri kapmayla Emanuelson oldu.
  • Constant Serie A’da oynadığı dönemde 51 kez orta yaparken, bunların sadece 10’u isabetliydi.
  • Fatih Atik 2013/14 sezonunda Guingamp adına en çok asist yapan isim oldu (4 kez).
  • John Boye 2014 Dünya Kupası’nda Gana adına en çok top uzaklaştıran futbolcu oldu (21 kez).
  • Oscar Cardozo, Benfica forması giydiği yedi sezonda ilk kez geçen sezon 10’dan fazla gol atamadı. Cardozo geçen sezon 15 maçta 6 gole ulaşabildi.
  • Cardozo geçen sezon Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde oynadığı 11 maçta sadece bir gol atabildi – 2008/09’dan beri en düşük bireysel performansı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam