Ersun Yanal'dan Bosingwa sürprizi

Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarının ilk karşılaşmasına Sivasspor maçıyla çıkacak olan Trabzonspor’da kadrodaki değişim gözlerden kaçmadı.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Afrika Uluslar Kupası nedeni ile birçok oyuncusundan yoksun olarak maça başlayacak olan Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal genç isimler Mertcan Çam ve Oğuzhan Acar’a 18 kişilik kadroda şans verdi.
Öte yandan Bordo-Mavili takımın yeni Transferlerinden Uğur Demirok ise sakatlığından dolayı 18 kişilik kadroda yer almadı.Orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu ve Serdar Gürler'e teknik ditektör Ersun Yanal kadroda şans vermedi. Erkan Zengin ise ilk 18'de kendine yer buldu.
Bosingwa stoper! Ersun Yanal ilk 11'de bugün stoperde Bosingwa-Aykut ikilisine şans verirken sol bekte Musa Nizam sağ bekte ise Salih Dursun forma giyecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam