Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ersun Yanal'ı kızdıran söz! ''Sen mi şampiyon yaptın?''

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 10/08/2014 - 11:35 GMT+3

Aziz Yıldırım'ın, Yanal'ın istifa açıklamasında sarf ettiği, "Bugünkü koşullarda görevime devam etmem mümkün değildir" cümlesine çok sinirlendiği öğrenildi.

Ersun Yanal

Görsel kaynağı: Eurosport

Başkanın, "Öyle bir lafı nasıl eder! Sanki takımı tek başına o şampiyon yaptı. Futbolcularımız 2011'den bu yana onur mücadelesi veriyorlar. Onların emeklerini nasıl görmezden gelir?" tepkisini verdiği belirtildi
Önceki gün yaptığı basın toplantısında teknik direktör Ersun Yanal'a 'aba altından sopa' gösteren F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, hocanın istifa haberini kulüpte öğrendi. Fotomaç'ın haberine göre Aziz Yıldırım, Anadolu Ajansı'na gönderilen açıklamayı okuduktan sonra, yakın çevresine dert yanarak yine Yanal'ı şikayet etti. Yıldırım, Yanal'ın açıklamasındaki "Göreve geldiğim sezon takımımı şampiyon yapmış bir teknik adam olarak, bugünkü koşullarda görevime devam etmem mümkün değildir" cümlesine çok sinirlendi. Bunun üzerine başkanın "Öyle bir lafı nasıl eder? Sanki takımı tek başına o şampiyon yaptı. Bu futbolcuların hepsi pırıl pırıl insanlar. 2011'den bu yana onur mücadelesi veriyorlar. Onların emeklerini nasıl görmezden gelir? Bu şampiyonlukta herkesin payı var. İşte onun kaybettiği nokta buydu. Her şeyi kendi yapmışçasına dışarıya sundu. Ve, hem oyuncuların hem bizim saygımızı kaybetti" ifadelerini kullandığı belirtildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam