Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ersun Yanal, Zeki Yavru'yu ilk 11'e alacak

Eurosport Türkiye

Güncellendi 07/02/2015 - 11:24 GMT+2

Ersun Yanal, affedilerek takıma geri dönen Zeki Yavru'yla ilgili antrenörlerden detaylı rapor istedi. Yanal, süratinden faydalanmak için 23 yaşındaki oyuncuyu derbide ilk 11'e alacak.

zeki yavru

Görsel kaynağı: Eurosport

Trabzonspor’da Bosingwa’nın sakatlanması, Ersun Yanal’ın tüm planlarını alt üst etmişti. Yanal’ın Fenerbahçe karşısında sağ bekte Salih Dursun’u oynatması bekleniyordu. Ancak bu oyuncunun çok ağır olması nedeniyle başarılı çalıştırıcı farklı alternatifler üzerinde duruyordu. Sonunda çözümü buldu.
Görevi bırakan CEO Burak Gürdal’ın ricasıyla affedilen Zeki Yavru, bu akşam ilk 11’deki yerini alabilir. Ersun Yanal, takımdan ayrı çalıştığı dönemde Zeki’ye eşlik eden antrenörlerden oyuncu hakkında detaylı bir rapor istedi. Yanal ayrıca bugün karşılaşma öncesinde 23 yaşındaki öğrencisiyle bir görüşme yapıp son kararını verecek.
Trabzonsporlu futbolcu Zeki Yavru, bir pozisyonda Kamil ile mücadele etti
Solda belirsizlik var
Ersun Yanal, sağ bekte olduğu gibi sol kanat konusunda da son kararını verebilmiş değil. Eğer sol açıkta Waris görev yaparsa, Yusuf Erdoğan sol beke geçecek. Ganalı oyuncunun oynamaması halinde ise Yusuf öne geçecek, Musa Nizam onun arkasında forma giyecek. maçta topa sahip olup, tempoyu belirleyen taraf olmak isteyen Ersun Yanal bu nedenle orta sahayı Mehmet Ekici, Erkan Zengin ve Özer Hurmacı gibi tekniği yüksek oyunculardan kuracak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam