Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe'de son söz oyuncularda

Eurosport Türkiye

Güncellendi 10/04/2015 - 07:13 GMT+3

“Olay aydınlanana kadar futbol oynama niyetinde değiliz” açıklaması yapan Fenerbahçe Yönetimi, Bursaspor maçına çıkılıp çıkılmayacağına, hafta başında oyuncularla yapacağı toplantı sonrasında karar verecek.

Fenerbahçe

Görsel kaynağı: AA

Fenerbahçe’ye yapılan saldırının failleri halen bulunamazken, “Olay aydınlanana kadar futbol oynama niyetinde değiliz” açıklamasını yapan yönetim bu konuyu kendi arasında tartışmaya devam ediyor.
Sarı-lacivertli yöneticiler dün durum değerlendirmesi yaparken, son sözün oyunculara tanınması yönünde görüş birliğine varıldığı öğrenildi. Yönetim bugün bir kez daha izlenecek yol haritası için bir araya gelecek ancak futbolcuların görüşleri tek tek alınmadan bir karar verilmeyecek.
Teknik Direktör İsmail Kartal, futbolcuların da isteği ile hafta sonuna izin koyarken, tatil dönüşü yönetim takımla buluşacak. Bu son toplantıda herkesin fikri bir kez daha alınacak ve Bursaspor maçının oynanıp oynanmayacağı netlik kazanacak. Takım eğer oynamak isterse yönetimin de bu yönde bir karar vermesi bekleniyor.
Çıkma eğilimi
Fenerbahçe Yönetimi daha önce yaptığı basın toplantısında net bir tavır takınmıştı. Şu an yaşanan saldırı konusunda bir gelişme olmasa da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telefonla Başkan Aziz Yıldırım, Teknik Direktör İsmail Kartal ve kaptan Emre Belözoğlu’nu araması ve bu olayın takipçisi olacaklarını söylemesi yönetimi hem sevindirdi, hem de rahatlattı.
Bu telefon ve güvencenin de etkisi ile yönetimdeki “sahaya çıkmayalım” düşüncesi değişmeye başladı. Sarı-lacivertliler nihai karar için zaman bulunduğunu ve gelecek hafta futbolcularla görüştükten sonra kesin kararlarını vereceklerini belirttiler.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam