Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe'den devrim gibi karar!

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 05/08/2014 - 10:00 GMT+3

Türkiye’de ve yurt dışında açılacak şubelerin sarı-lacivertli kulübü temsil edecek olması nedeniyle hepsinin belli bir standarta getirilmesi kararı alındı.

fenerbahçe logo

Görsel kaynağı: Eurosport

Fenerbahçe, yeni tüzüğün hayata geçmesinin ardından 1 milyon üye projesi için çalışmalara son sürat devam ediyor. Bu projenin gerçekleşmesi için en önemli detay; Türkiye’nin dört bir yanında kurulacak kulüp şubeleri…
Milliyet’te yer alan habere göre, geçtiğimiz hafta Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler ve derneklerle yapılan toplantıda bu konuyla ilgili önemli kararlar alındı. Türkiye ve devamında dünyanın çeşitli yerlerinden açılacak şubelerin Fenerbahçe’yi temsil edeceğinin altı çizilirken, bu konuyla ilgili belli bir standart getirilmesine karar verildi. Derneklerden farklılığı bulunacak olan şubeler artık kulübün resmi temsilcisi olacak. Bu yüzden bu şubelerin kulübe yakışır bir standart ve düzen içinde olması gerektiği ifade edildi.
Türkiye’de açılacak şubelerin tamamı tek tip olacak. Yönetimin burada dikkat ettiği en önemli konu ise, İstanbul’daki şube ile Anadolu ya da Avrupa’da açılacak şubelerin aynı seviye ve kriterlere sahip olması ve dünyanın her yerindeki sarı-lacivertli üye ve taraftarlara aynı hizmetin sunulabilmesi.
Bunun için arsa arayışlarına girildi. Buralarda sıfırdan inşa edilecek binalara ayrıca sosyal ve sportif tesisler de eklenecek. Açılacak şubelerin sadece idari işlevi olmayacak. Buraları ayrıca Fenerbahçe’nin tesisleşme hamlesine de katkı sağlayacak. Sarı-lacivertli kulüp, şubeleşme çalışmaları kapsamında lansman ve reklamlara Eylül ayı itibariyle başlıyor. Bu tanıtımlar sayesinde taraftarın ve kamuoyunun akılındaki sorular cevap bulacak.
Mevzuat sıkıntısı
Yönetim, Avrupa’da açılacak şubeler için mevzuatta sıkıntı yaşıyor. Derneklerden farklı olarak şubelerin kulübün resmi organı olması sebebiyle bürokratik işlemler uzun sürüyor. Ülkeden ülkeye farklı mevzuatlar bulunması nedeniyle Avrupa’daki şubeleşme çalışmaları biraz daha uzun sürecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam