Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe'den Zaza bombası

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 07/06/2015 - 11:43 GMT+3

Fernandao'nun ardından forvete bir takviye daha yapmak isteyen Fenerbahçe'ye menacerler Sassuolo'nun golcüsü Simone Zaza'yı önerdi.

Simone Zaza_Sassuolo_Serie A 2014/15_LaPresse

Görsel kaynağı: LaPresse

Gol yollarında yaşanan sıkıntı nedeniyle geride kalan sezonda birçok kayıp yaşayan Fenerbahçe’de yönetim önceliği bu sorunu çözmeye verdi. İlk hedef olan Fernandao’nun transferi büyük ölçüde bitirildi. Brezilyalı yıldıza 9 Haziran’da imza attırılması bekleniyor.
Ancak yönetim, Fernandao ile yetinmeyecek, bir forvet daha alacak. Gündeme birçok isim gelirken, menajerlerin Sarı-Lacivertliler’e önerdiği son oyuncu Simone Zaza oldu. İtalya’nın Sassuolo takımında forma giyen 23 yaşındaki forvet, yakaladığı çıkışla milli takıma kadar yükseldi.
Zaza, ligde bu sezon 31 maçta 11 gol kaydetti. İtalyan oyuncunun peşindeki takımlardan biri olan Juventus, Dybala’yı kadrosuna katınca Zaza’dan vazgeçti. Menajerlerin önerisi, sportif direktör Giuliano Terraneo’ya iletildi. Terraneo’nun 23 yaşındaki oyuncu için yeşil ışıktı yaktığı belirtildi.
Sassuolo’nun, takımın en önemli isimlerinden biri olan Zaza için kapıyı 10 milyon Euro’dan açması bekleniyor. Fenerbahçe Yönetimi, Emenike’yi sattıktan sonra girişimlere başlamayı düşünüyor.
Fanatik
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam