Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe, Gaziantep deplasmanında

TarafındanAA

Güncellendi 13/02/2015 - 11:23 GMT+2

Spor Toto Süper Lig'de son 4 deplasmanda kazanan Fenerbahçe, Gaziantepspor ile yarın oynayacağı maçta dış sahadaki galibiyet serisini sürdürmek istiyor

Fenerbahçe - Gaziantepspor

Görsel kaynağı: Eurosport

Ligde en son 10. haftada Bursaspor deplasmanında 1-1 berabere kalarak 2 puan yitiren sarı-lacivertliler, daha sonra oynadığı 4 dış saha maçından galibiyetle ayrıldı. 
Deplasmanda 12. haftada Balıkesirspor ve 14. haftada Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçlarını 1-0'lık skorlarla kazanan Fenerbahçe, 17. haftada Kasımpaşa'yı 3-0 ve 18. haftada da Kardemir Karabükspor'u 2-1 mağlup etti. "Sarı Kanaryalar", son 4 deplasman maçında 12 puan topladı. 
Kamil Ocak Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Gaziantepspor-Fenerbahçe maçını hakem Halis Özkahya yönetecek. 
Fenerbahçe, ligde 19 haftada 13 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet ve 43 puanla 2. sırada bulunuyor. Gaziantepspor ise 19 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik, 8 mağlubiyet ve 27 puanla 7. sırada yer alıyor.
picture

Fenerbahçe - Gaziantepspor

Görsel kaynağı: Eurosport

Caner Erkin forma giyecek
Fenerbahçe'de Trabzonspor maçının bitiminde kırmızı kart gören ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun verdiği 1 maçlık cezayı Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Çaykur Rizespor karşısında çeken Caner Erkin, Gaziantepspor karşısında forma giyecek.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 4 maç ceza verdiği Volkan Demirel'in yerine yarınki maçta kaleyi Mert Günok koruyacak. 
Emre Belözoğlu takıma dönüyor
Ziraat Türkiye Kupası'nda Altınordu ile deplasmanda oynanan maçta sakatlanan ve ligdeki 3 maçta forma giyemeyen Emre Belözoğlu'nun, Gaziantepspor maçında ilk 11'de oynaması bekleniyor. 
Ligde Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor maçlarında kadroda bulunmayan, 19. haftada Trabzonspor maçında yedek soyunan Emre, ligde 3 maç sonra Gaziantep deplasmanında görev alacak. 
Sarı-lacivertlilerde, Gaziantepspor maçı öncesi Alper Potuk, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal ve Serdar Kesimal'ın tedavileri devam ediyor. Son antrenmanda sağ üst kasık bölgesinde sertleşme olunca çalışmayı tedbir amaçlı yarıda bıraktı.
picture

Emenike - Gaziantepspor - Fenerbahçe

Görsel kaynağı: AA

Olası 11
Fenerbahçe'nin Gaziantepspor maçındaki olası 11'i şöyle:
Mert Günok, Gökhan Gönül, Alves, Egemen Korkmaz (Bekir İrtegün), Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Kuyt, Diego, Alper Potuk (Sow), Emenike.
5 oyuncu ceza sınırında
Fenerbahçe'de Gaziantepspor maçı öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
Ligde üçer sarı kartları bulunan Caner Erkin, Kuyt, Meireles, Hasan Ali Kaldırım ve Kadlec, Gaziantepspor maçında forma giyip, sarı kart görürse cezalı duruma düşecek. 
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam