Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe, Leandro Damiao'yu istiyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 05/01/2015 - 08:40 GMT+2

Sezonun ilk yarısını lider tamamlayan Fenerbahçe, transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Leandro Damiao

Görsel kaynağı: Reuters

Sezonun ilk yarısını Başakşehir galibiyetiyle kapatan Fenerbahçe, ara transfer dönemine de hızlı bir başlangıç yapmak istiyor.
Yerli oyuncu pazarından Erkan Zengin ve Ozan Tufan için girişimlere başlayan Sarı-lacivertliler, yabancı futbolcu transferinde ise Brezilya'ya yöneldi.
Fenerbahçe özellikle bu sezon teknik direktör İsmail Kartal ile sorunlar yaşayan Emenike'yi takımdan göndermeyi planlarken, yıldız futbolcunun yerine gelecek ismi de belirledi. Aziz Yıldırım'a transfer listesini sunan İsmail Kartal'ın Brezilya'nın Santos takımında forma giyen Leandro Damiao'yu transfer etmek istediği iddia edildi.
Leandro Damiao Brezilya
Brezilya basınında çıkan habere göre Fenerbahçe'nin genç golcü için devre arasında bu ülkeye gideceği ve transfer için kulübüyle el sıkışacağı belirtildi. Brezilya Serie A'yı 53 puanla 9. sırada tamamlayan Santos'un da bu transfere onay vermesi durumunda Damiao ligin ikinci yarısında Fenerbahçe forması giyecek.
Damiao transferi için İsmail Kartal'ın başkan Aziz Yıldırım'la bizzat görüştüğü ve bu ismi takımında görmek istediği öğrenildi. İngiltere ve Rusya'dan birçok kulübün kıskasınca olan Emenike'den yüksek bir bonservis bedeli bekleyen Fenerbahçe'nin ise buradan gelecek parayla Damiao'nun transferini bitirmek istediği belirtildi.
Kulübü Santos ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki Lenadro Damiao, bu sezon çıktığı 39 resmi maçta 12 gol atma başarısı gösterirken 1 tane asist yaptı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam