Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe'nin bir maçı daha ertelendi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 05/04/2015 - 18:14 GMT+3

Fenerbahçe'nin 27. haftada oynayacağı Bursaspor maçı ileri bir tarihe ertelendi.

Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe Yeni Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Fenerbahçeli oyuncular gol sonrası sevinç yaşadı.

Görsel kaynağı: Eurosport

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında oynayacağı Bursaspor maçı ileri bir tarihi ertelendi.
Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 5-1 mağlup ettikten sonra İstanbul'a dönmek için otobüsle Trabzon'a hareket eden Fenerbahçe otobüsüne silah saldırı düzenlenmiş ve şoför yaralanmıştı.
Fenerbahçe'nin ayrıca Ziraat Türkiye Kupası'nda salı günü Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı karşılaşma da daha önce ileri bir tarihe ertelenmişti.
Türkiye Futbol Federasyonu konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

"Ziraat Türkiye Kupası'nda 7 Nisan Salı günü oynanması planlanan ancak yaşanan saldırı nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen Fenerbahçe-Mersin İdmanyurdu müsabakasının ardından, Spor Toto Süper Lig'de 13 Nisan Pazartesi günü oynanması planlanan Fenerbahçe-Bursaspor müsabakası da ileri bir tarihe ertelendi.
Her iki müsabakanın oynanacağı tarih ve başlama saatleri önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacak. Konuyla ilgili detaylı açıklama yarın düzenlenecek toplantıların ardından yapılacak. Bu süreçte Spor Toto Süper Lig'de müsabakaların oynanmasına devam edilecek. "
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam