Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe'nin Disiplin Kurulu'na gitmesine neden olan o taraftar yakalandı

Eurosport Türkiye

Güncellendi 11/03/2015 - 14:55 GMT+2

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde yardımcı hakem Bahattin Duran'ın kafasına madeni para atan kişinin yakalandığı öğrenildi.

Fenerbahçe taraftarı

Görsel kaynağı: Eurosport

Geçtiğimiz pazar akşamı Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanan ve ev sahibi ekibin galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, karşılaşmanın yardımcı hakemlerinden Bahattin Duran'ın kafasına tirbünlerden atılan bir madeni para isabet etmişti.
Fenerbahçe Kulübü, yaşanan bu olay nedeniyle TFF Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevkedilirken, Beşiktaş'la karşılaşacağı bir diğer derbi müsabakasında ise tribün kapatma cezası alması gündemde.
Elektronik bilet sistemi üzerinden yapılan çalışma sonucunda, madeni parayı atan taraftarın E.A (40) olduğu belirlendi.
Cumhuriyet savcısının talimatıyla E.A hakkında 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'un 13/4. maddesi gereğince yasal işlem yapılarak, tüm spor müsabakalarını seyirden men kararı uygulandı.
Ayrıca, aynı müsabakada 6222 sayılı kanun kapsamında 8 kişi hakkında ''başkasına ait passolig kartı kullanmak'', 3 kişi hakkında ''müsabaka alanına alkollü olarak giriş yapmak'', 6 kişi hakkında ''müsabaka alanına biletsiz girmek'', 2 kişi hakkında ''müsabaka alanına yasak madde sokmak'', 5 kişi hakkında ''müsabaka alanında yasak madde kullanmak'' suçundan işlem yapılarak, tüm spor müsabakalarını seyirden men kararı alındı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam