Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe Tenik Direktörü İsmail Kartal'dan flaş karar!

Eurosport Türkiye

Güncellendi 09/09/2014 - 09:27 GMT+3

Fenerbahçe Teknik Direktörü, Emenike ile Sow’un milli takımdan yorgun döneceklerini hesapladı ve önemli bir karar aldı.

İsmail Kartal

Görsel kaynağı: Eurosport

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, Trabzonspor karşısında bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor, Webo’yu ilk 11’de sahaya sürmeyi planlıyor. Emenike ve Sow’un Afrika Kupası eleme maçlarından geç ve yorgun döneceğini düşünen Kartal, Trabzonspor karşısında Kamerunlu golcüsüne forma verecek.
Emenike’li Nijerya, yarın akşam Güney Afrika deplasmanında forma giyecek, Sow’lu Senegal de yine aynı gün Botswana deplasmanında olacak. Bu iki futbolcunun da 11’de oynaması ve yapacakları uzun uçak yolculuğu, İsmail Kartal’ın önünde bir handikap olarak gözüküyor. Oyuncuların ancak cuma günü İstanbul’da olacağı da düşünüldüğünde, iki futbolcuya da hazırlık ve dinlenme süresi kalmayacak.
Bu yüzden hem bu futbolculardan biri dinlendinmek, hem de Webo’dan da faydalanmak isteyen İsmail Kartal, Trabzon maçı kadrosunda değişikliğe gitmeyi planlıyor. Kamerun Milli Takımı kariyerini noktalayan Webo, hafta boyunca hazırlanırken, bu göreve hazır olduğunu da gösterdi. Kartal’ın özellikle Diego ile birlikte Webo’yu da sahaya sürerek Trabzon deplasmanında sürpriz yapabileceği dile getirildi.
Bu arada Sarı-lacivertli takım, bir günlük iznin ardından Trabzon maçı hazırlıklarını sürdürdü. Milli takımlarda bulunan oyuncular dünkü çalışmada da yer almazken, sakatlığını atlatan Alves topla birlikte çalışmalara başladı.
Alves döndü!
Fenerbahçe, 1 günlük iznin ardından Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlığı nedeniyle bir süredir tedavi ve çalışmalarını özel program dahilinde sürdüren Bruno Alves, antrenmanın tamamında takımla çalıştı. Antrenmana sakatlığı süren Egemen’in dışında milli takımlarda bulunan futbolcular katılmadı. 31 yaşına giren Mehmet Topuz için antrenman öncesinde doğum günü kutlaması yapıldı.
skorer
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam