Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fikret Orman'dan Slaven Bilic'e destek

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 25/02/2015 - 09:28 GMT+2

Eskişehirspor yenilgisiyle liderliğin kaybedilmesinin sorumlusu olarak gösterilen teknik direktör Slaven Bilic'e destek veren başkan Fikret Orman destek çıktı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve teknik direktör Slaven Bilic

Görsel kaynağı: Eurosport

Beşiktaş’ın Eskişehir’e yenilerek lig liderliğini kaybetmesinden sonra tüm eleştiri oklarının çevrildiği teknik direktör Slaven Bilic’i başkan Fikret Orman, korumaya aldı! Orman, seyahate gittiği Amerika’dan döner dönmez Hırvat hoca ile görüşerek, destek verdi. Orman, uçaktan indiği gibi yanına kulüp basın sözcüsü Metin Albayrak’ı da alarak Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne gitti. Başkan Orman, “Fısıltı haberlerine inanma. Arkandayız” diyerek hocasına moral verdi.
picture

Demba Ba ve Slaven Bilic

Görsel kaynağı: Eurosport

‘ŞİMDİ LIVERPOOL’A ODAKLANIN’
Bilic ile görüşen Orman, “Sonuna kadar arkanızdayız. Bakın zirve yarışındaki diğer rakibimiz Fenerbahçe, Avrupa kupalarında olmamasına rağmen Akhisarspor’a kendi evinde 3 puan kaybetti. Bu ligde herkes kaybedebilir. Artık Eskişehirspor yenilgisini unutun” dedi. Takımdan Liverpool maçına konsantre olmasını isteyen Fikret Orman, “Ben Liverpool karşısında sahadan zaferle ayrılacağınıza inanıyorum. Eleştirilere aldırmayın. Siz ve futbolcularınız başarılara odaklasın” diye konuştu.
Hürriyet
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam