Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fikret Orman Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde yaşanan olaylara tepki gösterdi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 24/03/2015 - 17:46 GMT+2

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, pazar günü oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman

Görsel kaynağı: AA

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulüp binasında düzenlenen yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarının karşısına çıktı. Akaretler'deki kulüp binası önünde gazetecilere açıklama yapan Fikret Orman, "Şimdi yapacağım açıklamaların Fenerbahçe maçıyla hiçbir alakası yoktur. Bazı konulara bu maçın sonucu ne olursa olsun açıklık getirilmesi taraftarıyım. Hakem maçı yönetmek için değil de idare etmek için gelmişti. Fenerbahçe maçında Beşiktaş şanssız bir mağlubiyet almıştır Beşiktaş. Emenike formasını çıkardı, dışarı çıktı ve geri girdi. Bunlar birer kural hatası. 4. hakem, Fırat Aydınus'a "Küfür var, kırmızı kart hocam" diyor. O da "Sen işine bak" yanıtını veriyor. Bizde kayıtları var!' dedi.
"MHK'nın Aydınus'a ceza vermesini istiyoruz"
Fırat Aydınus ile ilgili açıklamalarına devam eden Orman, 'Diyorlar ki, Bilic de küfretmiş. İkisini de atsın! Biz lehimize olan hataları bile kamuoyuna açıklayan bir kulübüz. Fırat Aydınus oraya maçı yönetmeye değil, kendi hesabını yapmaya gelmiş! Biz Fırat Aydınus'un cezasını verecek kişi değiliz. MHK Başkanı vermeli cezayı. Bunu istiyoruz.' dedi.
"Emre Belözoğlu'nun yaptığı ahlaksızlık"
Bütün Fenerbahçelilere söylüyorum. Başka bir takımın oyuncusu, Fenerbahçe hocasına defalarca küfretse, ne düşünürler? Emre Belözoğlu'nun yaptığı ahlaksızlıktır. Biz hatta milli takıma da oyuncularımızı göndermeyelim diye düşündük. Ama milli davadır dedik ve bunu yapmadık. Bir taraftar küfür edince kulüpler ceza alıyor. Oyuncu yapınca nasıl cezasız kalıyor? Şampiyon olacağız Biz bu çocuklarla buraya geldik. Önümüzde 9 hafta var. Şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Taraftarlarımız morallerini bozmasınlar, sıkılmasınlar. Önümüzde 27 puan var. Kimse kimin ne puan kaybedeceğini bilemez. Koridorlarda olan olayların kayıtları bizde var. Talimat verdim bunları kanalımızda yayınlayacağız" dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam