Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fikret Orman ve Şenol Güneş bir araya geliyor

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 08/06/2015 - 07:23 GMT+3

Bodrum tatilinden dönen Başkan Fikret Orman, bugün Slaven Bilic'ten boşalan teknik adamlık koltuğu için Şenol Güneş'le görüşecek.

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş

Görsel kaynağı: Eurosport

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Siyah-Beyazlı camianın merakla beklediği yeni teknik adam konusunu bugün sonuçlandırmak için düğmeye basacak. Hafta sonu tatilini Bodrum’da geçiren Orman, Bursaspor’la yollarını ayıran Şenol Güneş’le bugün masaya oturacak. Slaven Bilic’in yeni sezonda takımda kalmayacağının kesinleşmesi sonrasında Hırvat teknik adamın koltuğuna yerli bir çalıştırıcıyı oturtmayı planlayan Başkan, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi’nin büyük ölçüde anlaşma sağladığı Güneş’le bugün görüşüp durumu karara bağlayacak. Kulübün gelecek planlamasıyla ilgili olarak Şenol Güneş’e bilgi verecek olan Fikret Orman, başarılı teknik adamın da düşüncelerini dinleyip durumu netleştirecek.
Lucescu süre istedi ama...
Kulübün bir numaralı hedefi Şenol Güneş olsa da kulübe 100’üncü yıl şampiyonluğunu yaşatan Mircea Lucescu için de son ana kadar sınırları zorlayan Fikret Orman, Rumen teknik adamdan beklediği geri dönüşü alamadı. Ukrayna Ligi ekibi Shakhtar Donetsk’teki 11 yıllık kariyerini sonlandırma ihtimali bulunan tecrübeli çalıştırıcıyla son olarak dün telefonla görüşen Fikret Orman, “Başkanımız Rinat Akhmetov Ukrayna’da değil. Ona vermiş olduğum sözler var. Onunla yüz yüze görüşmeden size kesin bir şey söyleyemem. Bana cuma gününe kadar süre verin” sözleri sonrasında Luce sürprizini geri plana itti.
Avcı’ya kapıları kapattı
İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi’nin, “Abdullah Avcı, Başakşehir’de önemli işlere imza atıyor. Onu takımın başına geçirebiliriz” sözlerini ilettiği Fikret Orman, bu öneriye olumsuz yanıt verdi. Abdullah Avcı’nın 2010-11 sezonunun Türkiye Kupası finalinde o zamanki adıyla İstanbul Büyükşehir Belediye’nin başında olduğu dönemde; Beşiktaş’a kaybettikleri karşılaşma sonrasında havalimanında bir Siyah-Beyazlı taraftarla tartışıp davalık olması sebebiyle Orman’ın bu çalıştırıcıyı veto ettiği öğrenildi.
Fanatik
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam