Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray'a ceza gelebilir

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 28/12/2014 - 10:32 GMT+2

Galatasaraylı taraftarların, cezalı oldukları Gençlerbirliği maçına girmesi, TFF'yi harekete geçirdi.

Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor ile Galatasaray takımları, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda karşılaştı. Galatasaraylı futbolcular maç sonunda sevinç yaşadı.

Görsel kaynağı: Eurosport

Türkiye Futbol Federasyonu, Gençlerbirliği - Galatasaray maçında talimatı delerek tribüne giren ve çirkin tezahüratta bulunan Sarı Kırmızılı taraftarların eylemi ile ilgili soruşturma başlattı.
HaberTürk Gazetesi'nin haberine göre tribün yasağına karşın logosuz kartlarla maçı izleyen taraftarların kurnazlığı, TFF yetkililerini şaşkına çevirdi. Soruşturma başlatan TFF, temsilci raporlarını inceledikten sonra Galatasaray'ı büyük ihtimalle PFDK'ya sevkedecek. Galatasaray cezalı olduğu bu maçtan ceza alırsa, ortaya ilginç bir durum çıkacak. Derbide taraftar yasağı olduğu için Sarı Kırmızılılar cezasını Eskişehir deplasmanında çekecek.
"Asıl amaç zaten buydu"
Passolig yetkilileri, tribün yasağına rağmen Galatasaraylı taraftarların maçı izlemesini fair-play açısından olumlu buldu. Yetkililer, sistemin gerçek amacının daha çok kişinin dostluk çerçevesinde yan yana maç izlemeleri olduğunu vurgulayıp, "Ortada sorun yok. Maç da centilmence geçti" dediler.
Fanatik
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam