Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray'da Bruma ve Veysel'in sakatlığı geçti. Sneijder de tamamiyle hazır duruma geldi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 20/08/2014 - 21:34 GMT+3

Galatasaray'da Süper Kupa maçı öncesi müjdeli haberler geliyor.

Galatasaray / Wesley Sneijder

Görsel kaynağı: AA

Belçika’nın Royal White Stars Bruxelles takımıyla oynadığı özel maçın ardından 2 gün dinlenen Galatasaray Futbol Takımı, ezeli rakibi Fenerbahçe ile 25 Ağustos Pazartesi günü yapacağı TFF Süper Kupa karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, gruplar halinde yer hareketleri yaptıktan sonra kondisyon çalışıp, dar alanda çift kale maç oynadıkları belirtildi.
Büyük müjde!
Sarı-kırmızılı ekipte, tedavileri tamamlanan Bruma ile Veysel Sarı’nın antrenmanın tamamında yer aldıkları ve takımın tam kadro çalıştığı ifade edildi. Cesare Prandelli'nin sağlık heyetinden aldığı raporlara göre iki oyuncu da Fenerbahçe maçında forma giyebilecek. Bu habere çok sevinen Prandelli'nin ideal 11'inde yer alan iki oyuncuyu da ilk 11'de sahaya süreceği belirtildi. Sneijder'in de performansını her geçen gün arttırdığı gözlemlenirken İtalyan hocanın Sneijder'i de Fenerbahçe maçında sahaya süreceği öğrenildi.
Galatasaray takımı, yarın akşam gerçekleştireceği idmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarına devam edecek.
picture

Sneijder-Bruma

Görsel kaynağı: Eurosport

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam