Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray'da olay sözler: Hırsıza "hırsız" demenin vakti geldi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 22/03/2015 - 09:19 GMT+2

Galatasaray kongre üyeleri için düzenlenen “Devrim mi, evrim mi?” toplantısında sarı-kırmızılılar ağır eleştiriler yaptı, memnuniyetsizliklerini dile getirdi.

Galatasaray Logo

Görsel kaynağı: Eurosport

Her şey Galatasaray İçin Platformu” tarafından “Devrim mi, evrim mi?” toplantısında kara bir tablo ortaya çıktı. TT Arena’daki toplantıda üyelerin yorumları ve düşünceleri dikkat çekiciydi. Bunlardan bazıları şöyle:
Murat Ece: Yılda ortalama 130 milyon TL zararla dönemi kapatıyoruz. Bu zararla hiçbir yere varamayız. Ne garip ki; çalışanları milyoner, şirketi iflas etmiş bir kulübüz.
Sedat Doğan: Yerindelik denetimi yapılması lazım. Biz iş bittikten sonra denetliyoruz. Zaafiyet burada. Kulübün sahibine değil de profesyonellere bırakırsanız sonucu böyle olur.
İlker Canalp: Biz her seferinde aynı işleri yaparak farklı sonuçlar bekliyoruz. Banka faiziyle spor yapıyoruz. Bankalar para vermezse spor yapamayız.
Işın Çelebi: Vizyonlu, dürüst ve yalan söylemeyen bir başkan olmalıdır. Son 3-4 yıldır yalan söylemek normal hale geldi.
Altuğ Özarslan: Mayısta gelecek yönetimin, 1996’dan itibaren bütün ödemeleri bağımsız denetim kurulunca kontrol etmesini istiyorum.
Tunç Üner: Duygun başkanla görüştüm. Artık hırsıza hırsız demenin vakti geçiyor. Başkana hırsızlığı yapanların ismini verdim. O da bana 2 farklı isim verdi. Bendeki bilgiler de eksikmiş. Lüksemburg’da bir fon, bizim transferden aldıkları paralarla kulübün hisselerini satın alıyor. Yani bizim paramızla bizi satın alıyorlar.
Milliyet
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam