Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray'da savunma alarmı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 19/03/2015 - 07:03 GMT+2

Hamza Hamzaoğlu, Kasımpaşa maçı öncesi son haftalarda aksayan savunmayla özel ilgileniyor.

Emre Çolak - Alex Telles

Görsel kaynağı: Eurosport

Süper Lig’de bu sezonun en kritik haftalarından biri oynanacak. Pazar günü oynanacak ve şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi kadar cumartesi günkü Kasımpaşa-Galatasaray mücadelesi de büyük önem taşıyor. Hamza Hamzaoğlu, son 2 haftada kaybedilen 5 puanın ardından Kasımpaşa’da benzer bir kaza yaşanmaması için adeta seferberlik ilan etti. Takıma izin verdiği pazar günü kendisi geç saatlere kadar Florya’da çalışan başarılı teknik adam, savunmadaki krizi bitirmek için kolları sıvadı.
Telles 11’e dönüyor
Hamza Hamzaoğlu, hafta boyunca antrenmanlarda savunma oyuncularıyla özel olarak ilgilendi. Normal antrenmanlar bittikten sonra defansta görev yapan öğrencileriyle ekstra çalışmalar gerçekleştirdi. Hamza hoca, Sabri’nin yokluğunda sağ bekte Tarık’ı oynatacak. Bu nedenle Bruma ve Tarık’a, daha uyumlu olmaları için birlikte idmanlar yaptırdı. Olcan’ın Başakşehir’in hücumları karşısında etkisiz kalması nedeniyle Hamza hoca bu hafta sol bekte Telles’i görevlendirmeye hazırlanıyor.
Bruma gol çalışıyor
Burak Yılmaz, dünkü idmanda takımla çalışmadı. Tedavisinin ardından düz koşu yaptı. Ancak golcü oyuncunun cumartesi günü sahada olması bekleniyor. Burak da özel antrenmanlarla zorlu mücadeleye hazırlanacak. Selçuk İnan’ın dün takımla çalışması ise yüzleri güldürdü. Hamza hoca ayrıca, savunma idmanları yaptırdığı Bruma’yı gol vuruşları için de çalıştırıyor. Net fırsatları harcayarak saç baş yolduran genç yıldız, son vuruş dersi alıyor.
Fanatik
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam