Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray'ı salladı, Beşiktaş'ı yıktı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 11/05/2015 - 07:47 GMT+3

İki hafta önce Galatasaray'a son anlarda boyun eğen Gaziantepspor, Beşiktaş'tan puan koparmayı başardı.

Chibuike, Arakoyo - Gaziantepspor

Görsel kaynağı: AA

28. haftada Arena'da Galatasaray'a zor anlar yaşatan Gaziantep, 87'de Hakan Balta'nın golüyle puan alamamıştı. Okan Buruk'un öğrencileri, Cim Bom'a yapamadığını Kartal'a yaptı ve rakibine zirve yolunda ağır bir darbe vurdu.
26 Nisan’da Galatasaray, sahasında Gaziantepspor’u ağırlamıştı. Kırmızı-Siyahlılar, şampiyonluk mücadelesi veren rakibine karşı müthiş mücadele etmiş, Aslan 3 puanı 87. dakikada Hakan Balta’nın kafa golüyle almıştı. Cim Bom o maçta o kadar zorlanmıştı ki Felipe Melo, “Rakibi tebrik ediyorum. Bugün inanılmaz bir mücadele sergilediler. Her takıma karşı böyle oynasalar şampiyonluk yarışı verirler” ifadelerini kullanmıştı.
Dün ise Gaziantepspor bu kez, haftaya lider giren Beşiktaş’a konuk oldu. Okan Burun’un öğrencileri henüz 7. dakikada Sosa’nın frikik golüyle geriye düştü. Siyah-Beyazlı taraftarlar bu golün ardından fark beklerken, Chibuike 42. dakikada beraberliği getirdi. Bu andan sonra Beşiktaş rakibi karşısında adeta tek kale oynadı. Ancak Gaziantepspor, aynı Galatasaray maçında olduğu gibi müthiş mücadele etti. Kaleci Eray’ın önünde adeta etten bir duvar örüldü. 3 hafta önce Cim Bom’u deviremeyen Gaziantepspor, 1-1’lik skorla Beşiktaş’a büyük bir şok yaşattı. Kara Kartal’ı ligin zirvesinden 3. sıraya indirdi.
Fanatik
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam