Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray için flaş transfer iddiası

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 31/08/2014 - 17:05 GMT+3

İtalyan basınında yer alan iddialara göre Galatasaray, Napoli'de forma giyen Pandev ve Dzemaili'yi transfer etmek üzere.

2014, Blerim Dzemaili, Dries Mertens, AFP

Görsel kaynağı: AFP

Pandev, Pato ve Tarık Çamdal ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray, İsviçreli orta saha oyuncusu Dzemaili’ye de kanca attı. Transfer mevsiminin bitmesine sayılı saatler kala Galatasaray’ın transfer listesindeki isimler birer birer ortaya çıkmaya başladı.
Başkan’dan üç yeni futbolcu bekliyorum” diyen teknik direktör Cesare Prandelli’nin, özellikle Napoli’de forma giyen iki isim üzerinde durduğu öğrenildi. Bu isimlerin birincisi olan Goran Pandev’i daha önce Hürriyet duyurmuştu. Pandev’in dışındaki diğer Napolili futbolcu ise İsviçreli orta saha oyuncusu Blerim Dzemaili…
Daha önce stoper transferi talep eden Prandelli, Kamerunlu Chedjou’nun hazırlık maçları ve Süper Kupa’daki Fenerbahçe karşılaşmasında sergilediği futboldan sonra fikir değiştirip, ön liberoya takviye istedi. Napoli yöneticileriyle görüşmelerini sürdüren sarı kırmızılılar, İtalyan kulübüyle sözleşmeleri 2015 Mayıs’ında bitecek olan iki futbolcu için toplam 4 milyon Euro bonservis bedeli teklif etti. Pandev ve Dzemaili ile daha önce görüşüp prensipte söz kesen Galatasaray yöneticileri, Napoli ile de anlaşma sağladıkları taktirde transfer gerçekleşecek.
Sarı kırmızılılar, Pandev ve Dzemaili’nin yanı sıra, Brezilyalı Pato ve Eskişehirsporlu Tarık Çamdal’la da görüşmelerini sürdürüyor.
Hürriyet
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam