Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray Yöneticisi Ali Dürüst, liglerin 1 hafta ertelenmesini isteyeceklerini söyledi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 05/04/2015 - 23:09 GMT+3

Fenerbahçe futbol takımına yapılan saldırıyla ilgili olarak konuşan Galatasaray yöneticisi Ali Dürüst, liglerin 1 hafta ertelenmesini isteyeceklerini söyledi.

ali dürüst

Görsel kaynağı: AA

Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst, Galatasaray Kulübü'nün liglere bir hafta ara verilmesini isteyeceğini söyledi.
İlk olarak basın karşısına geçen Ali Dürüst, Galatasaray Kulübü olarak liglerin 1 hafta ertelenmesini isteyeceklerini söyledi. Fenerbahçe Kulübü'ne yaşanan kötü olaydan dolayı geçmiş olsun dileklerini ileten Dürüst, "Yarın Kulüpler Birliği toplantısı olacak ve bu konu da konuşulacaktır. Biz Galatasaray olarak liglerin ertelenmesi yönüned görüş bildireceğiz. Bir haftalık erteleme istiyoruz. Bu konuda futbolumuzun ve sporumuzun geldiği noktayı elbirliğiyle düzeltmek durumundayız" diye konuştu.
Galatasaray'ın 4-2 kazandığı Karabükspor maçının ardından açıklamalar yapan Galatasaraylı yöneticilerden Abdurrahim Albayrak, sözlerine Fenerbahçe Kulübü'ne geçmiş olsun dileyerek başladı. Yaşanan olaylardan dolayı çok üzgün olduğunu söyleyen Albayrak, "Dün yaşananlardan sonra Trazbon'da yaşanan olayların görüntülerini defalarca izledim ve çok üzüldüm. Bu olaylara üzülmemek elde değil. Geçen hafta milli formayla Türkiye'yi temsil eden futbolcular bu hafta zırhlı araçlarla gidiyorlar. Bu çok üzücü bir şey. Bütün bu olanları Trabzonspor Kulübü'ne mal etmenin çok yanlış olacağını düşünüyorum. Kaldı ki Trabzonspor Kulübü de bu saldırıyı kınadı" dedi.
Kendisinden önce açıklamalarda bulunan Ali Dürüst'ün liglerin ertelenmesi isteğini de değerlendiren Albayrak "Yarın Kulüpler Birliği'ni Riva'da toplayacağız. Federasyon başkanımız ve bakanımız da katılacaklar. Bu konuda bir farkındalığın olması ve olayın nerelere gideceğinin görülmesi adına bu yöndeki bir adımın daha iyi olacağını düşünüyoruz" dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam