Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Gaziantepspor 2-0 Trabzonspor (MAÇ ÖZETİ)

Eurosport Türkiye

Güncellendi 16/03/2015 - 23:45 GMT+2

Süper Lig'in 24. haftasında Gaziantepspor sahasında Trabzonspor'u 2-0 mağlup etti. Gaziantepspor - Trabzonspor maçının geniş özeti ve gollerini Eurosport.com Türkiye aracılığı ile izleyin.

Gaziantepspor - Trabzonspor (Muhammet Demir ve Salih Dursun)

Görsel kaynağı: Eurosport

Gaziantepspor 2-0 Trabzonspor maçının geniş özeti ve gollerini izle (Gaziantepspor 2-0 Trabzonspor maçının geniş özeti ve gollerini izle) Gaziantepspor 2-0 Trabzonspor maçının geniş özeti ve gollerini izle
Gaziantepspor Trabzonspor fıtınasına 'Dur' dedi
Spor Toto Süper Lig 24. hafta kapanış maçında Trabzonspor deplasmanda Gaziantepspor'a 2-0 mağlup oldu. 34. dakikada ev sahibi ekip sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Uğur'dan seken top boşta kaldı ve Chibuike düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0 İlk yarı bu skorla tamamlandı. 81'de Gaziantepspor, rakip ceza alanının hemen dışından hafif sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı. Muhammet'in sağ üst köşeye gönderdiği top ağlarla buluştu. 2-0 Karşılaşam 2-0 bitti. Bu skorla Trabzonspor 40 puanda kalırken, Gaziantepspor puanını 31'e çıkardı. Önümüzdeki hafta Trabzonspor evinde Akhisar'ı konuk edecek. G.Antep ise Mersin ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.
picture

Gaziantepspor - Trabzonspor (Chibuike ve Carl Medjani)

Görsel kaynağı: Eurosport

Stat: Kamil Ocak (Trabzonspor Tribün Kapatma)
Hakemler: Tolga Özkalfa, Mehmet Cem Satman, Adil Sinem
Gaziantepspor: Zydrunas Karcemarskas, Barış Yardımcı, Elyasa Süme, Ognjen Vranjes, Şenol Can, Erdem Şen, Chico Grando, Mustafa Durak, John Chibuike, Joao Vitor, Muhammet Demir
Teknik Direktör: Okan Buruk
Trabzonspor: Hakan Arıkan, Salih Dursun, Uğur Demirok, Jose Bosingwa, Mustafa Akbaş, Fatih Atik, Carl Medjani, Sefa Yılmaz, Mehmet Ekici, Erkan Zengin, Oscar Cardozo
Teknik Direktör: Ersun Yanal
Goller: Dk. 34 John Chibuike, Dk. 81 Muhammet Demir (Gaziantepspor)
Sarı Kartlar: Dk. 41 Joao Vitor, Dk. 83 Erdem Şen, Dk. 87 John Chibuike (Gaziantepspor); Dk. 19 Oscar Cardozo, Dk. 59 Erkan Zengin, Dk. 80 Carl Medjani, Dk. 88 Jose Bosingwa (Trabzonspor)
Maçtan dakikalar
  • 12. dakikada Mehmet Ekici serbest vuruştan topu ceza sahasına ortaladı. Erkan Zengin'in yaptığı kafa vuruşunda top kaleci Karcemarskas'ta kaldı.
  • 25. dakikada Mehmet Ekici'nin ceza sahası dışından attığı sert şutta top kaleci Karcemarskas'tan döndü, savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.
  • 30. dakikada Vitor'un köşe atışından ceza sahasına yaptığı ortada Chico topa kafayı vurdu, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.
  • 34. dakikada Gaziantepspor öne geçti. Vitor, sağ kanattan kullandığı köşe atışında topu Barış Yardımcı'ya aktardı. Bu futbolcunun ceza sahasına yaptığı ortada savunmanın uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Chibuike, sert bir şutla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-0
picture

Gaziantepspor - Trabzonspor (Chibuike)

Görsel kaynağı: Eurosport

  • 54. dakikada sol kanattan Mehmet Ekici'nin kullandığı serbest vuruşta gelen ortaya iyi yükselen Uğur Demirok iyi bir kafa vuruşu yaptı. Ancak Karcemarskas topu zor da olsa kurtarmayı başardı.
  • 62. dakikada sol kanatta topla buluşan Mehmet Ekici topu sağ ayağına çekti ve sert bir plase vuruş çıkardı. Ancak bu şık vuruşun aplarla buluşmasına KArcemarskas izin vermedi.
  • 81. dakikada ceza sahası yayının bir kaç karış dışından kullanılan serbest vuruşta Muhammet topa çok iyi vurdu. Hakan Arıkan topa müdahale etmeye çalışsa da meşin yuvarlak çizgiyi geçti ve Gaziantepspor son dakikalarda rahatladı. 2-0.
picture

Gaziantepspor - Trabzonspor (Muhammet Demir ve Salih Dursun)

Görsel kaynağı: Eurosport

  • 87. dakikada sarı kart gören Chibuike gelecek haftaki Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında cezalı duruma düştü.
  • 88. dakikada bir anda savunmanın arkasına sarkan Oğuzhan Türk kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak yaptığı vuruşta Hakan Arıkan üçüncü gole izin vermedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam