Eurosport
Goran Pandev sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılmak istediğini söyledi
Tarafından
Yayınlandı 27/03/2015 - 15:24 GMT+2
İtalyan Radyo CRC'ye konuşan Pandev, sezon sonunda İtalya'ya dönmek istediğini söyledi.
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
Galatasaray'ın lig maçlarında forma şansı bulamayan futbolcusu Goran Pandev, en kısa zamanda İtalya'ya dönmek istediğini söyledi.
İtalyan Radyo CRC'ye konuşan Makedon futbolcu, "Geleceğin Genoa'da mı?" sorusuna "Çok isterim. Ama önce buradaki süremi bitirmem lazım. Uzun yıllar İtalya'da yaşadım. Napoli'den yeni deneyimler yaşamak için ayrıldım. Umarım en kısa zamanda İtalya'ya dönerim" dedi.
Galatasaray'a geldiğinden beri günlerin gittikçe kötüye gittiğini söyleyen Pandev, "Aslında hayat biraz da bu. Galatasaray'da bir çok zorluk var. Prandelli gitti. Sakatlıklar yaşandı. Sezon sonunda ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum. Daha bitmemiş bir sezon var" şeklinde konuştu.
Eski takımı Napoli'nin durumunu da değerlendiren Pandev, "Bu yıl iyi bir performans sergilediler. Bence Napoli şu an Juventus'tan sonra İtalya'nın en iyi takımı. Ama bu sezon Lazio'nun beni şaşırttığını da söylemeliyim" dedi.
İLGİLİ: UEFA'nın gerekçeli kararı Trabzonspor'a ulaştı
Reklam
Reklam