Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Güray Vural, Fenerbahçe'ye attığı golü anlattı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 25/02/2015 - 07:17 GMT+2

Akhisar Belediyespor'un yıldızı Güray Vural, Fenerbahçe'ye attığı jeneriklik golün hikayesini anlattı.

Güray Vural - Akhisar Belediyespor

Görsel kaynağı: Eurosport

“Isınmaya çıktık. Zemin o kadar güzeldi ki, maçtan önce içimden, ‘Denk gelirse mutlaka kaleye vuracağım’ dedim. Bilal abiden harika bir pas gelince zaten direkt vurdum ve gol oldu”
Akhisar Belediyespor’u Kadıköy’de öne geçiren enfes golü atan Güray Vural, açıklamalarda bulundu. Galibiyetten ötürü son derece mutlu olduklarını ifade eden başarılı oyuncu, attığı golün hikayesini ise şu şekilde dile getirdi: “Herkes bizim Manisa’da nasıl zemine sahip bir statta oynadığımızı biliyor. Kadıköy’de sahaya çıktığımızda zemini çok beğendim, tek kelimeyle muhteşemdi. Toplar harika gidiyordu. Isınırken içimden hep geçirdim; ‘eğer maçta denk gelirse kesin vuracağım, top süper gidiyor’ diye. Bilal ağabeyden harika bir pas geldi. Direkt vurasım geldi ve ortaya böyle bir gol çıktı. Hatta maç öncesinde takım arkadaşlarıma da, ‘Zemin mükemmel, mutlaka kaleye şut atın’ dedim.”
picture

Akhisar Belediyespor

Görsel kaynağı: AA

‘Devamı gelecek’
Galibiyetin arkasında Roberto Carlos’un motivasyon tekniğinin de olduğunu söyleyen Güray, hocası hakkında ise şu ifadeleri kullandı: İlk geldiğinden bu yana hep olumlu yaklaştı bize. 13 maçlık kazanamama serimiz vardı. Bize hep, ‘Sadece bir maç kazanın gerisi gelecek’ diyordu. Öyle de oldu. Fenerbahçe gibi güçlü bir takımı Kadıköy’de yenmeyi başardık. Devamının geleceğine inanıyorum.
Futbol hayatı bitmişti!
Fenerbahçe galibiyetinin mimarlarından Güray, ilginç bir öyküye sahip. 2010 yılında Denizlispor forması giyerken oynadığı Denizlizpor-Manisa maçında Mehmet Güven’le çarpıştı. Fibula kemiği kırılan ve rehabilitasyon sürecinde tam 4 ameliyat geçiren başarılı futbolcu için ‘futbol hayatı bitti’ yorumları yapılıyordu. Ancak 1 senelik aradan sonra dönüşü muhteşem oldu. Hamza Hamzaoğlu’nun peşinden Akhisar’a giden Güray, Yeşil-Siyahlı ekipteki performansıyla milli takıma kadar çıktı.
Fanatik
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam