Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İsmail Kartal: Rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz

Eurosport Türkiye

Güncellendi 09/05/2015 - 22:07 GMT+3

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Spor Toto Süper Lig'de Medicana Sivasspor'u 3-2 yendikleri maçta oyunun genelinde üstün taraf olduklarını ve haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

İsmail Kartal

Görsel kaynağı: AA

Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Sivas'a kazanmak için geldiklerini belirtti.
Medicana Sivasspor'un iyi bir takım olduğunu dile getiren Kartal, ilk yarı 2-1 geriye düştüklerini, bunun üzerine ikinci yarıya Webo hamlesiyle başladıklarını aktardı.
İkinci yarı oyuncularından daha coşkulu, üretken, hırslı oynamalarını istediğini anlatan Kartal, burada kaybedecekleri puanın kendilerini şampiyonluk yarışından uzaklaştırabileceğinin bilincinde olduklarını, devre arasında oyuncularıyla bunu konuştuklarını ifade etti.
İsmail Kartal, ikinci yarı önemli gol pozisyonları bulduklarını dile getirerek, "Oyunun genelinde oyuna hakim olan taraf bizdik. Haklı bir galibiyet aldık. Bugün alınan 3 puandan dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Sivasspor'a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" dedi.
Fenerbahçe'nin ligde geçen hafta da Balıkesirspor maçında geri düştüğünün ancak karşılaşmadan galibiyetle ayrıldığının hatırlatılması üzerine Kartal, ne kadar inançlı olduklarını, asla pes etmediklerini ve bir reaksiyon ortaya koyabildiklerini gösterdiklerini, bunun maçı kazanmak adına önemli olduğunu vurguladı.
İsmail Kartal, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Şampiyonluğa oynuyoruz. Her maç bir final. Kaybeden takımın zirve yarışından bir adım daha uzaklaşacağının bilincindeyiz. Bugün ortaya koydukları kabullenmeme reaksiyonundan dolayı oyuncularımı kutluyorum. Büyük takımlar böyle olur. Onlar da büyük takımın büyük oyuncuları olduğunu gösterdi. Biz maç maç düşünüyoruz. Her maç bizim için final. Biz bütün maçlarımızı kazanıp rakiplerimizin bir yerde takılıp ya da kendi aralarında oynadığı maçta alacakları beraberlikle şampiyon olabileceğimizi düşünüyoruz. Biz oyuncularımızla böyle bir hedef koyduk."
Ligde kalan 4 maça kazanmak için çıkacaklarını aktaran Kartal, kazandıktan sonra şampiyonluk yarışındaki rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş'ın alacağı sonuçları bekleyeceklerini söyledi.
Rumen teknik adam Mircea Luecesu'nun adının Fenerbahçe ile anılmasından rahatsızlık duyup duymadığının sorulması üzerine Kartal, "Hiçbir rahatsızlık duymuyorum. Fenerbahçe Kulübü, büyük bir camiadır. Fenerbahçe'nin kapısı dünyadaki bütün antrenörlere açıktır. Herkes buraya gelebilir, herkes çalışabilir. Sezon bitince herkes için hayırlısı neyse o olur" şeklinde konuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam