Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İsmail Kartal şampiyonluğun sırrını verdi

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 16/02/2015 - 07:15 GMT+2

Fenerbahçe'nin teknik patronu, coşkulu bir şekilde şampiyonluğa yürüdüklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kardemir Karabükspor sahasında Fenerbahçe ile karşılaştı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal.

Görsel kaynağı: Eurosport

Gaziantepspor deplasmanında alınan 5-0’lık galibiyet, Fenerbahçe’de keyifleri yerine getirdi. Trabzonspor karşısında kaybedilen 2 puanın üzüntüsü geride kaldı. Farklı zafer nedeniyle en mutlu isim ise İsmail Kartal’dı. Başarılı teknik adam adım adım şampiyonluğa yürüdüklerini belirterek, “Çok coşkuluyuz. Golcülerimiz de artık kendine geldi. Her hafta oyunumuzun üstüne koyuyoruz ve şampiyonluğun en iddialı takımının Fenerbahçe olduğunu tüm rakiplerimize gösteriyoruz” diye konuştu.
picture

Fenerbahçe

Görsel kaynağı: AA

‘Hedefimiz iki kupa’
Başarılı teknik adam, başarılarının en önemli sırlarından birinin ‘oyun içinde oyun oynamaktan’ geçtiğini dile getirdi. Kartal, “Maç sırasında sürekli taktik değiştiriyoruz. Hiçbir rakibimiz bunu çözemiyor. Ancak maçtan sonra rakip
teknik adamlar ‘Fenerbahçe bugün çok farklı oynadı, bizi yendi’ demekle yetiniyorlar. İşte bizim rakiplerimizden farkımız bu. Hedefimiz belli. Bu sezon iki kupayı birden müzemize götüreceğiz” ifadelerini kullandı.
Fanatik
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam