Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İşte Beşiktaş'ın Trabzonspor kadrosu

Eurosport Türkiye

Güncellendi 06/12/2014 - 16:34 GMT+2

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de yarın Trabzonspor ile yapacağı maç için Konya'ya geldi.

Karabükspor-Beşiktaş: 1-2

Görsel kaynağı: Eurosport

Siyah-beyazlı kafileyi, Konya Havaalanı'nda çok sayıda taraftar karşıladı. Taraftarlar, futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.
Bazı taraftarlar, polisin oluşturduğu güvenlik şeridini aşarak Demba Ba'ya sarıldı. Kimileri ise Kulüp Başkanı Fikret Orman ile futbolculara çiçek verdi.
Otobüse binen kafile, daha sonra konaklayacağı otele geçti.
Stadı yeniden yapıldığı için bu sezon iç saha müsabakalarını farklı sahalarda oynayan Beşiktaş, lig tarihinde Trabzonspor ile ilk kez Konya'da karşılaşacak. Konya Büyükşehir Torku Arena'da yarın saat 19.00'da başlayacak maçı, Mete Kalkavan yönetecek.
Sakatlıkları bulunan Cenk Gönen, Tomas Sivok ve Uğur Boral kadroda bulunmazken, Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu tarafından bir maçlık cezası bir yıl süreyle ertelenen Mustafa Pektemek de Konya kafilesinde yer aldı.
Başkanlığını, yönetim kurulu üyesi Mete Vardar'ın yaptığı kafilede şu futbolcular yer aldı:
Tolga Zengin, Emre Metin, Pedro Franco, Ersan Adem Gülüm, Serdar Kurtuluş, İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Kerim Frei, Necip Uysal, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Jose Sosa, Demba Ba, Mustafa Pektemek, Cenk Tosun, Furkan Yaman, Oğuzhan Özyakup.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam