Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İşte Galatasaray'ın yeni transferleri | Hamit ve Bruma bomba gibi dönüyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 17/07/2014 - 03:56 GMT+3

Galatasaraylı taraftarlar yönetimden flaş bir transfer beklentisi için de. Ancak kadroda yer alan iki isim bu beklentiyi fazlasıyla karşılayacak gibi gözüküyor.

Bruma-Hamit / Galatasaray

Görsel kaynağı: Eurosport

Yeni sezonda dördüncü yıldız için amansız bir mücadeleye girecek olan Galatasaray'da taraftarlar transfer beklentisi içinde. Kadrosuna Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Olcan Adın ve genç isimler Sinan Gümüş'le Kaan Baysal'ı katan Galatasaray, asıl transferi takım içinden yapacak.
Bomba gibi dönüyorlar...
Geçtiğimiz sezon yaşadıkları sakatlıklar yüzünden Galatasaray'ın bir türlü faydalanamadığı Hamit Altıntop ve Portekizli genç yıldız Bruma sahalara bomba gibi dönüyor. Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren sarı kırmızılı ekipte gözler Hamit ve Bruma'nın üstünden ayrılmıyor. İki yıldızın çift kale maçlarda gösterdikleri istekli ve dikkat çekici performans gözlerden kaçmazken Prandelli, iki oyuncuya da özel ilgi gösteriyor.
Prandelli'ye Bruma vurgusu
Sağlık heyetiyle sık sık görüşmelerde bulunan Prandelli oyuncuları hakkında bilgiler alırken yeni sezon öncesi iki oyuncunun da tamamen hazır olmasını umuyor. Yardımcılarıyla yaptığı konuşmalarda iki oyuncuyu da ilk 11'de oynatmayı düşündüğünü ifade eden Prandelli'nin Galatasaraylı yöneticilerle Bruma'nın durumunu da ayrıca konuştuğu aktarıldı. Geleceği yönelik büyük bir yatırım olarak alınan Bruma'nın sarı kırmızılıların planlarında başrol oynamasını uman sarı kırmızılı yöneticilerin Prandelli'ye bu durumu aktardığı İtalyan hocanın da Portekizli yıldız için olumlu referanslar verdiği belirtildi.
Transfer olmazsa sağ bekte Hamit...
Sabri ve Eboue'yi kamp kadrosuna almayan Prandelli'nin Avusturya'daki kampta sağ bek mevkisinde Veysel'le Hamit'i değişimli olarak denediği aktarıldı. Real Madrid'de ve Milli Takım'da da zaman zamam bekte oynayan Hamit'in bu mevkiye bir transfer yapılamaması durumunda Prandelli'nin en önemli alternatifi olacağı aktarılıyor.
Galatasaray'ın bu sene büyük beklenti içerisine olduğu yıldızlardan Hamit Altıntop geçen sezon 5 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve bir de Süper Kupa maçında mücadele etmişti. Bruma ise 7 Süper Lig, 5 Şampiyonlar Ligi, 3 de Türkiye Kupası maçında mücadele etmiş, Portekizli yıldız forma giydiği 15 maçta 1 gol atıp 6 asist yapmıştı.
Mustafa Göksel / @mgoksell
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam