Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Karabükspor'da Yılmaz Vural dönemi başlamak üzere

Eurosport Türkiye

Güncellendi 24/02/2015 - 10:06 GMT+2

Ligde alt sıralarda yer alan Karabükspor'da görevine son verilen Tolunay Kafkas'ın yerine Yılmaz Vural ile masaya oturulacak.

Teknik direktör Yılmaz Vural

Görsel kaynağı: AA

Kardemir Karabükspor'da görevinden ayrılan Tolunay Kafkas'ın yerine Yılmaz Vural getirilecek. Vural, Karabükspor ile anlaştığını doğruladı.
Karabükspor'a büyük ihtimalle atacağını söyleyen Yılmaz Vural, "Tolunay kardeşimin bu takımda çok büyük emekleri var. Ona da çok teşekkür ediyorum. Karabükspor, belli bir düzenini oturtmuş bir kulüp. Bazı Süper Lig ekiplerinde duyuyoruz; oyuncuların paraları ödenmiyor. Ancak Karabükspor'da böyle bir durum söz konusu değil. Kadrolarında çok kaliteli oyuncular var. Benim de daha önce öğrencim olan oyuncular var. Yapmamız gereken, Karabükspor'u şu anda bulunduğu yerden kurtarmak. Sezon başında Avrupa Ligi'nde önemli bir başarı elde ettiler. Daha ileriye de gidebilirlerdi. Tolunay Kafkas'ın bu takıma çok büyük katkıları var. Biz de elimizden geleni yaparak takımı layık olduğu yere getirmeye çalışacağız. Ben Almanya'daydım ve bugün geldim. Karabükspor ile masaya oturacağız" diye konuştu.
HaberTürk
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam