Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kardemir Karabükspor Beşiktaş maçını canlı izle Karabükspor Beşiktaş maç izle Beşiktaş maçını izle

Eurosport Türkiye

Güncellendi 01/12/2014 - 17:54 GMT+2

Spor Toto Süper Lig'in 11.haftasında Beşiktaş, Kardemir Karabükspor deplasmanına konuk oluyor. Karabükspor-Beşiktaş maçı 18.00'de Digitürk, Lig Tv kanalından canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Kasımpaşa

Görsel kaynağı: Eurosport

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş, Kardemir Karabükspor deplasmanına konuk oluyor. Kardemir Karabükspor maçı 18.00'de Lig Tv'den canlı olarak yayınlacanak.
Beşiktaş ile Kardemir Karabükspor 15. maça çıkıyor
Beşiktaş ile Kardemir Karabükspor, lig tarihinde yarın 15. kez karşı karşıya gelecek.
İki takım arasında geride kalan 14 lig maçından 7'sini Beşiktaş, 2'sini Kardemir Karabükspor kazandı, 5 maç da berabere sonuçlandı.
Beşiktaş'ın 26 golüne, Kardemir Karabükspor 11 golle cevap verdi.
Geçen sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maç golsüz bitti. Karabük'teki müsabakayı ise ev sahibi ekip son dakikada, Beşiktaş'tan kiralık olarak alınan Michael Eneramo'nun attığı golle 1-0 kazandı.
Beşiktaş galip gelmekte zorlanıyor
Rekabet tarihinde galibiyet sayısında rakibine üstünlük kuran Beşiktaş, son dönemde ise 3 puana ulaşmakta zorlanıyor.
Siyah-beyazlılar, Süper Lig'de 3 maçtır yenemediği rakibini son 7 randevuda ise 2 kez mağlup edebildi.
Karabük'teki maçlar
İki takım, yarınki karşılaşmanın oynanacağı Karabük'te daha önce 7 lig maçında karşılaştı.
Karabük'teki maçlardan 4'ünü deplasman takımı Beşiktaş, 2'sini ev sahibi ekip Kardemir Karabükspor kazandı, 1 maç da berabere bitti.
Beşiktaş, deplasman maçlarında 16 gol atıp, kalesinde 6 gol gördü.

Kardemir Karabükspor, Beşiktaş maçıyla şanssızlıktan kurtulmak istiyor
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, futbolcularının Beşiktaş maçında üst düzey performans sergileyerek, geçirmekte oldukları şanssız dönemi bir an evvel atlatmak için ellerinden geleni yapacaklarına inandığını söyledi.
Yolbulan, muhabirine yaptığı açıklamada, her iki takım için de önemli bir maça çıkacaklarını kaydederek, Beşiktaş'ın çok iyi bir takım olduğunu ve iyi bir hava yakaladıklarını anlattı.
"Ligin ofansif anlamda en hareketli, en üretken takımı durumundalar" diyen Yolbulan, "Maça ciddi hazırlanıyoruz. Bu sezon ciddi sakatlık problemleri yaşıyoruz. Samba Sow'un aramıza katılması biraz zaman alacak. Ahmet İlhan Özek, devre arasına kadar zaten yok. Erkan Kaş, çalışmalara başladı ama bu maça yetişmesi zor görünüyor. Erdem Özgenç'i yetiştirmeye çalışıyoruz. Viola'nın uzun bir aradan sonra takıma dönmesi bizim için önemli bir gelişme ama tabii maç kondisyonu açısından yüzde 100 seviyeye gelmesi için biraz daha zamana ihtiyacı olacaktır" şeklinde konuştu.
Beşiktaş maçına önem verdiklerini ve kazanmak istediklerini anlatan Yolbulan, şöyle devam etti:
"Futbolcularımızın bu maçta üst düzey performans sergileyerek, geçirmekte olduğumuz şanssız dönemi bir an evvel atlatmak için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Lig sıralamasındaki yerimiz tabii ki ilk bakışta can sıkıcı görünüyor ama bu sıralamanın aldatıcı olduğunu ve ilk yarı sonuna doğru ligde taşların yerine oturacağını düşünüyorum. Takımlar gerek puan ve gerekse oyun olarak birbirlerine çok yakın. Birkaç hafta içinde sıralamada sıçrama yapacağımıza inancımız tamdır."
"Taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var"
Takımın Karabük’ün olduğunu, her zaman taraftara ihtiyaç duyduklarını vurgulayan Yolbulan, "Takım, Karabük'ün yurtta en tanınan markası. Bu markaya zarar verecek tutum ve davranışlardan kaçınmalı ve Karabükspor'u yeniden üst sıralara taşımak adına ellerinden gelen desteği vermeye devam etmeliler. Çok geniş olanaklara sahip marka kulüplerimizin, nüfus ve etkinlik anlamında büyük şehirlerin takımlarının yaşamakta olduğu ekonomik sıkıntıların had safhada olduğu şu dönemde Karabük gibi küçük bir kentin gururu Kardemir Karabükspor’un Spor Toto Süper Lig'deki bu mücadelesinin takdir edilmesi gerektiğini düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.
Yolbulan, puansal anlamda sıkıntılı süreç geçirdiklerini ama el birliğiyle direne direne galip çıkacaklarını sözlerine ekledi.
Kardemir Karabükspor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, 11. haftada sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.
Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı.
Yaklaşık iki saat süren antrenmana sakatlıkları bulunan Ahmet İlhan Özek, Murat Akça,Erkan Kaş, İbrahim Serdar Aydın ve Aykut Özer katılmadı.
Pas ve teknik çalışmayla çift kale maçın yapıldığı antrenmanda, sakatlığı nedeniyle uzun süredir tedavi gören Samba Sow, takımdan ayrı çalışmaya başladı.
Takımın orta saha oyuncusu Yiğit İncedemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, sahalarında oynadıkları maçların çok önemli olduğunu söyledi.
Ligin lideriyle oynayacak olmalarının da bu önemi artırdığını vurgulayan İncedemir, "İçeride iyi oynuyoruz. Sakatlarımızın iyileşmesiyle geçen hafta takım halinde daha çok çalışma imkanı bulduk. Geçen hafta oynadığımız güzel oyunu Beşiktaş maçında da sürdürüp 3 puan almayı hedefliyoruz" diye konuştu.
Takımın Fildişi Sahili'li oyuncusu Abdou Razack Traore de Beşiktaş maçının kendileri adına çok önemli olduğunu, puan tablosundaki durumlarının sıkıntılı göründüğünü, bu maçtan iyi bir sonuçla ayrılmayı planladıklarını kaydetti.
Beşiktaş'ta kaleci sıkıntısı
Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında 1 Aralık Pazartesi günü deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta kaleci sıkıntısı yaşanıyor.
Siyah-beyazlı takımın teknik heyeti, henüz sakatlığı geçmeyen Tolga Zengin'in ardından Cenk Gönen'den gelen haberle sıkıntıya girdi.
Beşiktaş, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürürken, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde kontrolden geçen kaleci Cenk Gönen, çalışmaya katılmadı.
Kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, çekilen MR sonrası Cenk'in göğüs kasında (pektoral) ikinci derece yırtık olduğu tespit edildi.
Tolga Zengin de henüz takıma katılmadı
Cenk Gönen'den gelen haberle şok yaşayan Beşiktaş'ta diğer kaleci Tolga Zengin de henüz takıma katılmadı.
Fenerbahçe ile oynanan maçta omzundan sakatlanan ve bir süredir takımdan ayrı kalan tecrübeli kaleci, bugünkü idmanda da bireysel çalıştı.
Beşiktaş'ta Cenk Gönen ve Tolga Zengin'in yanı sıra kadroda genç kaleci Emre Metin bulunuyor.
Antrenman
Beşiktaş, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen idmanda siyah-beyazlı oyuncular, kondisyon ve taktik çalıştı. Takım halinde koşuyla antrenmana başlayan oyuncular, pas, göğüs kontrol, kafa pası ve şut çalışmaları üzerinde durdu.
İki grup halinde yapılan koordinasyon ve takım uyumu çalışması sonrası yarım sahada maç ve ayak tenisi çalışması değişmeli olarak yapılırken, idman, şut çalışması ile sona erdi.
Antrenmana Cenk Gönen'in yanı sıra sakatlığı süren Uğur Boral katılmadı. Tomas Sivok ise Tolga Zengin gibi bireysel çalışmalarına devam etti.
Beşiktaş, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını yarın sabah gerçekleştireceği idmanla tamamlayacak. Siyah-beyazlılar, çalışmanın ardından kara yoluyla Karabük'e gidecek.
Beşiktaş, Karabük'te 3 puan arıyor
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında yarın deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak.
Ligde son 2 maçını kazanarak, 11. haftaya 20 puan ve alfabetik sırayla Fenerbahçe'nin önünde lider giren siyah-beyazlılar, Karabük deplasmanında üst üste üçüncü galibiyetini alıp, zirve yarışını sürdürmeyi hedefliyor.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda saat 18.00'de oynanacak karşılaşmayı hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.
4 futbolcu sakat
Kardemir Karabükspor maçı öncesi Beşiktaş'ta 4 futbolcunun sakatlıkları bulunuyor.
Kaleci Tolga Zengin, Tomas Sivok ve Uğur Boral, sakatlıkları nedeniyle Karabük deplasmanında forma giyemeyecek. Göğüs kasında 2. derece yırtık olduğu tespit edilen kaleci Cenk Gönen'in durumu ise belirsizliğini koruyor.
Kulüp doktorları, Tolga Zengin'in sakatlığı nedeniyle Cenk Gönen'i Kardemir Karabükspor maçına yetiştirmeye çalışıyor. Cenk'in de oynayamaması durumunda, Karabük'te Beşiktaş'ın kalesini henüz Süper Lig deneyimi olmayan genç Emre Metin koruyacak.
Demba Ba ve Oğuzhan ceza sınırında
Beşiktaş'ta Senegalli futbolcu Demba Ba ile Oğuzhan Özyakup, sarı kart cezası sınırında bulunuyor.
Üçer sarı kartı bulunan futbolcular, Kardemir Karabükspor karşısında sarı kart görmeleri halinde 12. haftadaki Trabzonspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.
Deplasmanda zorlanmıyor
Spor Toto Süper Lig'in deplasmanlardaki en başarılı takımı olan Beşiktaş, bu sezon dış sahalarda oynadığı 5 maçın 4'ünü kazanmayı başardı.
Ligde elde ettiği 20 puanın 12'sini deplasmanlarda kazanan siyah-beyazlılar, dış sahalarda sadece Kayseri Erciyesspor'a 3-2 mağlup oldu.
Kardemir Karabükspor ise bu sezon topladığı 8 puanının 7'sini evinde elde etti. Lacivert-kırmızılılar, iç sahada 5 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik alıp, 1 kez de mağlup oldu.
Demba Ba, 4 resmi maçtır gol atıyor
Senegalli futbolcu Demba Ba, Kardemir Karabükspor karşısında Beşiktaş'ın gol yollarındaki en önemli kozu olacak.
Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde son 4 maçta da rakip fileleri havalandırmayı başaran Demba Ba, Kardemir Karabükspor karşılaşmasında takımına gol veya goller kazandırmaya çalışacak.
Senegalli futbolcu Partizan maçıyla başlayan gol serisinde, son 4 karşılaşmada takımına toplam 6 gol kazandırdı.
Ligde 5, Avrupa kupalarında da 8 golü bulunan Demba Ba, bu sezon Beşiktaş formasıyla 13 gole ulaştı.
Kardemir Karabükspor, 3 maçtır kazanamıyor
Beşiktaş'ın rakibi Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'de 3 haftadır maç kazanamıyor.
Ligdeki son galibiyetini 7. haftada sahasında Akhisar Belediyespor karşısında 2-1'lik sonuçla alan lacivert-kırmızılılar, 24 Ekim'de oynadıkları bu maçın ardından ligde galibiyet yüzü göremedi. Sekizinci haftada Torku Konyaspor'a 1-0, dokuzuncu haftada da Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Kardemir Karabükspor, geçen hafta ise deplasmanda Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı.
Kardemir Karabükspor, 10 haftada topladığı 8 puanla 17. sırada yer alıyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam