Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kayseri Erciyesspor'da Uğur Tütüneker dönemi

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 04/12/2014 - 13:47 GMT+2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, teknik direktör Uğur Tütüneker ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Kulüp basın sözcüsü Kaan Savruk'un katılımıyla Hacı Boydak Tessilerinde düzenlenen törende, Tütüneker, kendisini 1,5 yılığına mavi-siyahlı yapan sözleşmeye imza attı. Törende açıklamalarda bulunan Tütüneker, Kayseri Erciyesspor'un çok önemli bir camia olduğunu belirterek, Kayseri temsilcisiyle çalışacak olmaktan büyük mutlululuk duyduğunu söyledi.
Erciylesspor'u tercih ederken fazla zorlamadığını vurgulayan Tütüneker, "Erciyesspor'dan teklif geldi, sağolsunlar beni bu göreve layık gördüler. Bu göreve layık gören başta başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Biz Türkiye'nin her yerine gideriz teklif buradan geldi ve kabul ettik" diye konuştu. Ligde ses getiren bir takım olmak için yoğun şekilde çalışacaklarını vurgulayan Tütüneker, şöyle devam etti: "Erciyesspor'un Spor Toto Süper Lig'deki bu ikinci sezonu hemen Avrupa kupalarına katılma olmuyor. BU işler sabır işi. Sistem oturtmak lazım, istikrarı sürdürmek lazım. 'Bu sene hedefimiz ligi beşinci bitirmek' gibi söylemler bana göre doğru değil. Şimdi puan tablosunda aşağılarda bulunuyoruz. Oradan çıkmamız lazım. BUrada futbolun doğrularını yapmaya çalışacağız."
Taraftarları takımla destek olmaya çağıran Tütüneker, "Taraftarlar bizi desteklemeye devam etsin. Kayseri'de çok güzel bir stadyum var. Bu stadyumun dolması gerekiyor. Biz ne kadar başarılı olursak stadın da o denli dolacağını düşünüyorum" dedi. Tütüneker, imza töreninin ardından kulüp bayrağıyla basın mensuplarına poz verdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam