Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kuyt gidiyor, Volkan Şen geliyor

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 13/02/2015 - 07:16 GMT+2

Yaşı ilerleyen Dirk Kuyt'ın Feyenoord'a dönme ihtimali nedeniyle Fenerbahçe gözünü Volkan Şen'e dikti.

Volkan Şen, Bursaspor

Görsel kaynağı: AA

Fenerbahçe bir yandan Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda emin adımlarla yürüyor. Bir yandan da önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde başarı yakalayacak bir kadro kurmak için çalışıyor. Yerli bir kanat oyuncusu isteyen İsmail Kartal’ın yeni gözdesi Volkan Şen.
Ara transfer döneminde bu oyuncuya imza attıramayan Sarı-Lacivertliler sezon sonunda bu işi bitirmeye kararlı. İsmail Kartal ve yönetimin bu transfere büyük önem vermesinin baş sebebi, Dirk Kuyt’ın takımdan ayrılma ihtimalinin yüksek olması.
picture

Volkan Şen - Aurilen Chedjou, Galatasaray - Bursaspor

Görsel kaynağı: AA

Hollanda basınına göre tecrübeli futbolcu önümüzdeki sezon Feyenoord forması giyecek. Eski kulübüyle yaptığı görüşmelerde prensip anlaşmasına varıldı. İsmail Kartal da Kuyt’ın ayrılması halinde sağ kanadı Volkan Şen’e teslim etmek istiyor. Her iki kanatta da görev yapabilen ve müthiş performansıyla yeniden milli takıma kadar yükselen yıldız futbolcu için yönetim sezon sonunda Bursaspor’un kapısını çalacak. Hem Volkan, hem de Ozan Tufan için ortak bir teklif yapacak. Sarı-Lacivertliler böylece kadroda revizyona sağ kanat ve orta sahadan başlamış olacak.
Fanatik
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam