Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kuyt'tan Feyenoord yanıtı: Fenerbahçe'deki geleceğim belirsiz

Eurosport Türkiye

Güncellendi 09/03/2015 - 18:46 GMT+2

Kadıköy’deki derbide attığı golle Fenerbahçe’ye Galatasaray karşısındaki galibiyeti getiren Dirk Kuyt, ülkesi Hollanda’nın basınına sarı-lacivertli takımdaki geleceğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Dirk Kuyt

Görsel kaynağı: AFP

Derbide maç kazandıran golü atan Dirk Kuyt Hollanda'nın önde gelen medya kuruluşu De Telegraaf'a konuştu. Golden sonra stadın bayram yerine döndüğünü anlatan Kuyt, Feyenoord'a transfer olacağı yönündeki iddiaları da yanıtladı.
"Golden sonra en az 3 metre zıplamışımdır." Bu sözler derbiyi kazandıran golü atan Fenerbahçeli Dirk Kuyt'a ait. De Telegraaf'a konuşan Hollandalı maç gününü bayrama benzetti. "Benim için mükemmel bir gündü" diyen Kuyt, golün hikayesini de anlattı.
Galatasaray maça iyi başladı. Sonra kontrolü biz aldık. Maç boyunca gol atmak için birçok deneme yaptım. Hatta bunlardan ikisinde gol olacak sandım ama olmadı. Takım olarak çok pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. Nihayet 81.dakikada başardım. Golün ardından stadın bayram yerine döndüğünü hatırlıyorum. Maç sonunda çocuklarım yanıma koştu. O an benim için eşsiz bir anıydı.
Hollandalı gazeteci Kuyt'a Feyenoord'un teklifini de sordu. Kuyt teklifi doğrularken kesin konuşmaktan kaçındı.
Feyenoord konusunda ne olacağı henüz belli değil. Şimdiden bir şey söylemem zor. Feyenoord'un ilgisi beni gururlandırıyor. Bu sene burada son senem mi bilmiyorum. Ancak önümüzde çok önemli maçlar var. Bir derbi kazandık. İki hafta sonra Beşiktaş ile çok özel bir maç daha var. Biz 1 puan gerideyiz. Bu yüzden şimdi tek düşündüğüm bu maçlar.
Kuyt ayrıca milli takımı bıraktığı için aile hayatıyla futbol yaşamını birlikte sürdürmenin daha kolay hale geldiğini sözlerine ekledi.
NTV Spor
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam