Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mersin İdmanyurdu 1-5 Trabzonspor ( MAÇ ÖZETİ )

Eurosport Türkiye

Güncellendi 09/03/2015 - 22:21 GMT+2

Mersin İdmanyurdu ile Trabzonspor arasındaki karşılaşmanın özetini Eurosport Türkiye aracılığıyla takip edebilirsiniz. Mersin İdmanyurdu 1-5 Trabzonspor.

Mehmet Ekici Mersin İdman Yurdu - Trabzonspor

Görsel kaynağı: Eurosport

Trabzonspor, Mersin deplasmanında Mehmet Ekici'nin 1 gol 2 asistle yıldızlaştığı maçta Sefa'nın (2) ve Serol'un kendi kalesine kafayla attığı gollerle 5-1 yendi. Son gol Cardozo'dan geldi.
Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, deplasmanda Mersin İdmanyurdu deplasmanında karşılaşmayı 4-1 üstün tamamladı.
Trabzonspor'u galibiyete taşıyan goller Mehmet Ekici, Sefa Yılmaz (2), Cardozo ve Serol'un kendi kalesine attığı gollerle kazandı. Sinan'ın golü Mersin'in tek sayısı oldu.
Maçtan dakikalar
7' - Mersin etkili geldi - Khalili'nin pasıyla sol kanatta topla buluşan Tita, ceza sahasına girer girmez sert vurdu. Kaleci Hakan Arıkan meşin yuvarlağı elleriyle oyun alanına çeldi.
9' - Nihat başarılı - Karadeniz ekibi gole yaklaştı. Medjani'nin kale önüne yaptığı ortaya iyi yükselen Mehmet Ekici'nin kafa vuruşunda top kaleci Nihat Şahin'den döndü. Mehmet Ekici, dönen topu tamamlamak istedi ancak defansa çarpan top, kalecinin ellerinde kaldı.
15' - Olmadı - sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Mehmet Ekici, meşin yuvarlağı Erkan Zengin'e aktardı. Erkan Zengin'in ceza sahasına yaptığı ortada Salih Dursun'un vuramadığı topu tamamlamak isteyen Uğur Demirok'un şutunda, meşin yuvarlak kalenin sağından auta gitti.
picture

Mersin İdman Yurdu - Trabzonspor

Görsel kaynağı: Eurosport

19' - Çok yakın! - Nakoulma'nın sağ kanattan çıkarttığı topa Oktay Delibalta sert vurdu, meşin yuvarlak az farkla dışarıya çıktı. 20' - Hakan sektirmedi - Servet Çetin'in sağ kanattan ceza sahasına yerden yaptığı ortada bekletmeden topa vuran Mitrovic'in şutunda meşin yuvarlak kaleci Hakan Arıkan'da kaldı.
30' - GOOLLL! - Trabzonspor aradığı golü buldu. Kaleyi tam karşıdan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Mehmet Ekici, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1
45' - GOOLLL! - bordo-mavililer farkı ikiye çıkarttı. Mehmet Ekici'nin köşe vuruşundan ceza alanına gönderdiği topa iyi yükselen Sefa Yılmaz, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2-0 İlk yarı Trabzonspor'un 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.
picture

Mersin İdmanyurdu - Trabzonspor Nakoulma ve Bosingwa

Görsel kaynağı: Eurosport

57' - GOOLLL! - Sağ kanattan Mehmet Ekici'nin kullandığı köşe vuruşunda Sefa Yılmaz'ın ikinci golün bir benzeri kafa vuruşu ve durum 0-3 69' - GOOLLL! - Serol, topu kendi ağlarına gönderdi. Sol kanattan Erkan'ın ortasına müdahale eden Serol topu kafayla kendi ağlarına gönderdi: 0-4 81' - GOOLLL! - Sağ kanattan Mersin'in kullandığı serbest vuruşta karambol yaşandı ve top kornere gitti. Kullanılan köşe vuruşunda Servet indirdi. Sinan önünde kalan topu düzeltip ağlara gönderdi: 1-4
89' - Karşı karşıya - Welliton savunmadan sıyrılıp karşı karşıya yaptığı vuruşta Hakan topu kornere çeldi.
90' - GOOLLL! - Mersin yarı sahasının ortasından topu sürmeye başlayan Cardozo, ceza sahasına girmeden vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi.
picture

Mehmet Ekici Mersin İdman Yurdu - Trabzonspor

Görsel kaynağı: Eurosport

Mersin İdmanyurdu-Trabzonspor maçından notlar
Spor Toto Süper Lig'de, deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşan Trabzonspor'da, sakatlıklar ve kart cezası nedeniyle 6 futbolcu kadroda yer alamadı.
Bordo-mavililerde kart cezalısı Aytaç ile sakatlıkları süren Yusuf, Yatabere, Onur, Berkalem'in yanı sıra Deniz Yılmaz da rahatsızlığı nedeniyle maç günü kadrodan çıkartıldı. Trabzonspor'da izinli olan Constant da maç kadrosunda yer almadı. Teknik direktör Ersun Yanal, Mersin İdmanyurdu karşısında sahaya Hakan Arıkan, Ferhat Atik, Uğur Demirok, Medjani, Mustafa Akbaş, Mehmet Ekici, Cardozo, Erkan Zengin, Bosingwa, Sefa Yılmaz ve Salih Dursun ilk 11'i ile çıktı. Karadeniz ekibinde İbrahim Demir, Aykut Demir, İshak Doğan, Majeed, Soner Aydoğdu, Musa Nizam ve Özer Hurmacı da yedek kulübesinde oturdu.
picture

Mehmet Ekici Mersin İdman Yurdu - Trabzonspor

Görsel kaynağı: Eurosport

Mersin İdmanyurdu ise Trabzonspor maçına 2 eksikle çıktı. Sakatlanan Serkan Balcı ile kart cezalısı Vederson 18 kişilik kadroda yer almadı. Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe maçında sakatlanan Mitrovic ise iyileşmesinin ardından ilk 11'deki yerini aldı. Kırmızı-lacivertliler Nihat Şahin, Güven Varol, Servet Çetin, Mitrovic, Serol Demirhan, Sadiku, Khalili, Oktay Delibalta, Nakoulma, Tita ve Welliton ilk 11'i ile sahada yer aldı. Tribünler doldu
Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanan karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Karadeniz ekibi karşısında takımlarını yalnız bırakmayan kırmızı-lacivertli taraftarlar, tribünlerin büyük bir kısmını doldurdu. Bordo-mavili yaklaşık 200 taraftar da kendilerine ayrılan bölümde takımlarına destek verdi.
picture

Mehmet Ekici Mersin İdman Yurdu - Trabzonspor

Görsel kaynağı: Eurosport

Mehmet Ekici'nin frikik rekoruna bir gol kaldı
Trabzonspor'un frikik ustası Mehmet Ekici son 12 sezonunda Süper Lig'de en çok frikik golü atan 5 oyuncudan biri oldu.
Trabzonspor'un kritik maçlarında sorumluluk alarak maçı çeviren yıldız futbolcu Mersin İdmanyurdu maçında da frikikten gol atarak 5 gole ulaşarak önceki rekorları egale etti ve ligde 1 frikik golü daha atarsa tarihe geçecek. Mehmet Ekici bir frikik golü daha atarsa, son 12 sezonda Süper Lig’de bir sezonda en çok frikik golü atan oyuncu olacak. Trabzonspor’a sezon başında gelen Mehmet Ekici, geride kalan 22 haftada 5 kez frikik golü attı.
Spor Toto Süper Lig'de bu sezon Başakşehir, Kasımpaşa, Karabükspor, Kayseri Erciyesspor ve Mersin İdmanyurdu'na frikik golü attı. Listede bir sezonda en fazla frikik golü atan isimler 5 golle Selçuk İnan, Mehmet Topuz, Vederson ve Pierre Van Hooijdonk.
picture

Mehmet Ekici Mersin İdman Yurdu - Trabzonspor

Görsel kaynağı: Eurosport

Deniz Yılmaz, Mersin İdmanyurdu - Trabzonspor maçı kadrosundan çıkartıldı
Gastroenterit tanısı konulan Deniz Yılmaz, Mersin İdmanyurdu-Trabzonspor maçı kadrosundan çıkartıldı
Trabzonspor'dan konuya ilişkin olarak yapılan açıklama şu şekilde; "Bu sabah rahatsızlanan oyuncumuz Deniz Yılmaz’a yapılan muayene ve tetkikler neticesinde gastroenterit tanısı koyulmuş olup, tedavisine başlanmış ve maç kadrosundan çıkartılmıştır"
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam