Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Pandev hızlı başladı: 1 gol 2 asist

Eurosport Türkiye

Güncellendi 03/09/2014 - 20:37 GMT+3

Antrenman kapsamında yapılan çift kale maçta görev alan yeni transfer Pandev, 1 gol ve 2 asistle oynarken, Emre Çolak da 2 gol attı

Goran Pandev

Görsel kaynağı: AA

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın bir bölümü basın mensuplarına açık tutuldu. Yaklaşık 45 dakika süren basına kapalı bölümde özel bir taktik çalışması üzerinde duran sarı-kırmızılılar, gazetecilerin görüntü alabildiği bölümde ise dar alanda çift kale maç yaptı.
Milli takımlarda yer alan 10 futbolcunun katılmadığı antrenmanın basına açık kısmında futbolcuların istekli ve hırslı hareketleri dikkati çekti. Yeni transferlerden Goran Pandev'in de forma giydiği çift kale maçta, beyaz takım ile turuncu takım karşı karşıya geldi. Pandev, Melo, Chedjou, Emre Çolak ve Veysel Sarı'nın da bulunduğu turuncu takım, maçı 3-0 kazandı. Çift kale maçta Pandev attığı 1 gol ve yaptığı 2 asistle beğeni toplarken, Emre Çolak da 2 gol attı.
Prandelli'nin sık sık oyuncuları uyardığı maçta yaşanan bir pozisyonda kaleci Sinan Bolat'la karşı karşıya kalan Emre Çolak, şut çekmek yerine çalım atmayı denedi. İtalyan teknik adam, yerde kalarak penaltı kararı bekleyen Emre'ye eliyle "Penaltı yok" şeklinde işaret ettikten sonra "Gol atman gerekiyordu" diye seslendi.
Galatasaray, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam