Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Podolski'den Galatasaray itirafı!

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 11/11/2014 - 20:03 GMT+2

Arsenal takımında forma giyen Alman milli oyuncu Lukas Podolski, "Galatasaray benimle ilgilendi. Ancak herhangi bir takımla somut görüşmeler veya teklifler gelmedi." dedi.

Lukas Podolski auf der PK des DFB.

Görsel kaynağı: Getty Images

İngiltere'nin Arsenal takımında forma giyen Alman milli oyuncu Lukas Podolski, çok fazla oynamadığı için Arsenal'da mutlu olmadığını söyledi.
Almanya A Milli Takımı ile Berlin'de kampta bulunan Podolski, Mercedes Benz Berlin Temsilciliğinde düzenlenen basın toplantısında, dünya şampiyonluğundan sonraki hedefinin Fransa'da 2016'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na katılmak ve şampiyonu olmak olduğunu söyledi.
Podolski, Almanya A Milli Takımı'nın son maçlarda önemli puanlar yitirdiğini ve bunları telafi edeceklerini belirterek, Avrupa Şampiyonu olmak için kendisinin ve takımın elinden geleni yapacağını kaydetti.
'Geçen sezon Galatasaray sizinle ilgilendi. Arsenal'de memnun olmadığını da söyledin. Galatasaray sizin için opsiyon olur mu?'' şeklindeki bir soruya Podolski, ''Oynamadığın zaman memnun olamıyorsun. Kendimi gösteremediğim için, kötü oynayıp oynamadığım, formda olup olmadığım veya kriz yaşayıp yaşamadığım söylenemez. Bundan dolayı ne olacak diye bakmak lazım'' dedi.
Antrenmanlarda çalıştığını ifade eden Podolski, ''Ancak 8 ila 10 dakika oynadığın zaman zor. Bu süre içinde ancak ısınabiliyorsun. Bundan dolayı kışın ne olacağı konusunda düşünmem lazım. Kulübümle görüşeceğim. Bir şey olmazsa kalırım. Kesin gitmem gerekiyor şeklinde de bir baskı yok. Ancak görüşmeleri yapacağım'' şeklinde konuştu.
''Galatasaray benimle ilgilendi. Ancak herhangi bir takımla somut görüşmeler veya teklifler gelmedi. Bakalım ne olacak'' diyen Podolski, ''Futbolda, ben buraya veya bu lige gitmeyi istiyorum diye seçemiyorsun. Neyin geleceğine bakmak ve ardından karar vermek lazım'' ifadelerini kullandı.
Futbol oynamadan zevk aldığını belirten Podolski, 90 dakika rakiplere karşı futbol oynamak istediğini belirtti.
Takımın devlet nişanı ile ödüllendirildiğinin hatırlatılması üzerine Podolski, bu ödülü üçüncü kez aldığını ancak Cumhurbaşkanı Joahim Gauck ve Başbakan Angela Merkel ile bir araya gelmenin her zaman özel olduğunu kaydetti.
Mesut'a ödül
Almanya A Milli Takımı Menajeri Oliver Bierhoff da Avrupa Şampiyonası elemelerine kötü başladıklarını hatırlatarak, bu yıl yapılacak iki maçı da kazanıp, yılı olumlu bir şekilde geçmek istediklerini bildirdi.
Bierhoff, Mesut Özil'in yarın akşam sosyal çalışmalarından dolayı ödüllendirileceğini söyledi.
Özil'in Dünya Kupası sırasında Brezilya'da 23 çocuğun ameliyat edilmesine olanak sağladığını anımsatan Bierhoff, Türk asıllı oyuncun yarın Laureus-Medya ödülünü alacağını kaydetti.
Bayern Münihli oyuncu Jerome Boateng de Almanya A Milli Takımı'nın son iki maçta iyi oynamadığını, eski Dünya Şampiyonu ve şimdiki Avrupa Şampiyonu İspanya'ya karşı sahada iyi bir performans göstermek istediklerini ifade etti.
Cebelitarık ile 14 Kasım'da karşılaşacak
Boateng, Almanya A Milli Takımı ile bu kalan iki maçı da geçerek, bu maçlarda biraz daha gelişmeyi amaçladıklarını belirtti.
Dünya Şampiyonu olmanın her oyuncuyu motive ettiğini ve her futbolcunun ulaşabileceği en üst seviye olduğuna işaret eden Boateng, kendisinin turnuvada iyi oynadığını kaydetti.
Boateng, kendisini iyi hissettiğini, her antrenmana ve her maça sevindiğini belirterek, bundan sonra da kendisini geliştirerek, hem Bayern Münih ve hem de Almanya A Milli Takımı'yla başarılı olmak istediğini kaydetti.
Almanya, 14 Kasım Cuma günü Avrupa Şampiyonası elemelerinde sahasında Cebelitarık, 18 Kasım Salı günü de deplasmanda özel maçta İspanya'ya karşı oynayacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam