Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Sneijder'e nazar değdi

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 10/04/2015 - 07:09 GMT+3

Galatasaray'ın son dönemdeki en formda ismi Sneijder, dünkü idmanda sol arka adalesinden sakatlandı.

Wesley Sneijder and Aurelien Chedjou of Galatasaray

Görsel kaynağı: Eurosport

Sarı-Kırmızılı ekipte son dönemin en formda ismi olan Hollandalı futbolcu, dünkü antrenmanda sakatlanınca çalışmayı yarıda bıraktı. Tecrübeli oyuncunun, sol arka adalesinde bir ağrı hissedince sağlık ekibine başvurduğu, ilk yapılan tetkikle birlikte bu bölgede kez gerilmesi ve zorlanması tespit edildiği açıklandı.
Hollandalı yıldızın tedavisine tesislerde başlanırken, kendisinin deyim yerindeyse direkten döndüğü bildirildi. Eğer ligler 1 hafta ertelenmemiş olsaydı, kulüpten verilen bilgiye göre Sneijder, Trabzonspor deplasmanında forma giyemeyecekti.
Haber herkesi korkuttu
Ancak 30 yaşındaki oyuncunun gelecek hafta ortasında çalışmalara başlayacağı vurgulandı. Bu da Sneijder’in bir sonraki hafta Trabzonspor deplasmanında oynayabileceği anlamına geliyor. Sneijder cephesinde yaşanan bu sakatlık, hem teknik heyeti hem de taraftarı fena halde korkutmuş durumda. Baba olacağı haberini aldıktan sonra Hollanda Milli Takımı ve Galatasaray’daki performansını bir anda yükselten Sneijder, kalan 8 haftada Cim Bom’un en önemli kozu durumunda.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam