Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Sneijder'in hedefi ligde 11'de 11 yapmak

TarafındanAA

Güncellendi 12/03/2015 - 18:41 GMT+2

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder, Spor Toto Süper Lig'de kalan 11 maçlarını da kazanarak şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Wesley Sneijder - Galatasaray

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray Üniversitesi öğrencileri tarafından 2014 yılının en iyi futbolcusu seçilen Sneijder, ödül töreninin ardından sarı-kırmızılı kulübün televizyonuna açıklamada bulundu.
Ödül kazanmanın her zaman güzel olduğunu dile getiren Hollandalı futbolcu, şunları kaydetti:
"Benim için bireysel ödüllerden çok takım olarak kazandığımız ödüller daha önemli. Tüm takım arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Onlar olmadan bu ödülü kazanamazdım. Geçen seneki Juventus maçı unutulmazdı. Özellikle taraftarların stattan ayrılıp ertesi gün geri gelmesi. Muhteşem bir öğleden sonraydı. Bunun dışında Fenerbahçe'ye attığım goller de unutulmazdı. İkinci golüm de güzeldi ancak ilk golüm daha güzeldi. Bizi öne geçiren golü atmıştım."
Wesley Sneijder, ligde kalan maçlarının final niteliği taşıdığını ve ne yapmaları gerektiğini bildiklerini anlatarak, "Kalan 11 maçımızı da kazanıp şampiyon olmak istiyoruz. Yapmamız gereken bu. İstanbul Başakşehir maçını da taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz" diye konuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam