Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Sneijder'in menajeri resti çekti, sorunlar çözüldü

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 16/10/2014 - 11:09 GMT+3

Galatasaraylı Sneijder'in menajeri Albers, sarı kırmızılı kulübe, "Alacaklarımız için FIFA'ya gideriz. Ya da 15 milyon Euro opsiyonu kaldırın" restini çekti, yönetim ödemeyi yaptı.

Wesley Sneijder

Görsel kaynağı: Eurosport

Adı Manchester United ile anılan Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in ayrılığı son anda önlendi. Hollandalı'nın merajeri Guido Albers, geçen hafta sarı-kırmızılı kulübü FIFA'ya gitmekle tehdit etti ve "2 aydır ödeme yapmıyorsunuz. 1 ay daha gecikirseniz, sizi FIFA'ya şikayet edeceğim" dedi.
"Bekle" denilen Albers daha da ileri gitti ve "Para yoksa sözleşmede yazan '15 milyon Euro'ya serbest kalır' opsiyonunu kaldırın" diyerek rest çekti. Menajerinin kulüp bulmasından endişe eden yönetim, Sneijder'in parasını ödedi ve yeni bir Ribery faciasının önüne geçildi.
'KALIYORUM' MESAJI
Galatasaray'da Wesley Sneijder krizi şimdilik çözüldü. Sarı-kırmızılı kulüp, oyuncusunun 1 milyon 200 bin Euro'luk gecikmiş alacağını ödedi ve Sneijder dün sabah "Bu fantastik kulübün oyuncusu olduğum için gururluyum" dedi. Ama perde arkasında ilginç şeyler yaşandı ve Hollandalı 10 numara az kalsın yuvadan uçacaktı...
Hürriyet
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam